Last news in Fakti

8 Ноември, 2019 14:31 5 330 6

Peugeot с нов ел. играч в LCV сегмента

  • peugeot-
  • e-expert
Peugeot с нов ел. играч в LCV сегмента - 1

С Peugeot e-Expert, французите продължават да електрифицират своите модели, за да постигнат амбицията си за 100% електрифицирана LCV гама до 2021 година. Сега на ход е и изцяло електрически Expert.

Наскоро обновен до стандартите Euro 6D с гама, все по-адаптирана към специфични начини на ползване, Peugeot Expert вече съществува и в 100% електрическа версия, като тя се нарича Peugeot e-Expert.

Потребителите ще могат да избират между два размера на батерията:
- 50 kWh, за пробег от 200 километра (WLTP),
- 75 kWh, за пробег от 300 километра (WLTP).

Електромобилът ще бъде лансиран през втората половина на 2020 година и ще застане в новата електрифицирана гама на марката редом с електрическите e-Boxer, e-208, e-2008, 3008 и хибридните 508 Hybrid и Hybrid4.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Какво е

    5 2 Отговор
    LCV? На немски е LastKraftWagen, да не би да има объркване..:))))

    Коментиран от #4

  • 2 Шофер Хофер

    12 6 Отговор
    А хиляди kW ток от къде, като затворим Мариците и АЕЦ а ?? - май трябва да правиме газови централки по хъба на Баце
  • 3 сектант

    6 4 Отговор
    харесал съм си 308 GTI 272 конски сили 2019 1.6 thp може ли мнения?
  • 4 гост

    8 0 Отговор

    До коментар #1 от "Какво е":

    Ами ти освен немски чувал ли си друг език ?? Например английски ?? А
    light commercial vehicle какво значи според теб ??

    Коментиран от #5

  • 5 Да да

    2 0 Отговор

    До коментар #4 от "гост":

    През соца английския беше забранен! Задължителен руски и немски или френски! Френски, щото сме били франкофони, а немски заради комунистите от ГДР! А мисленето пък беше работа на партията и на отделния индивид му се разрешаваше да мисли, само ако има поставена задача от Партията!
  • 6 гост

    3 0 Отговор
    И за къде с тези 200км, вероятно и ще струва над 40х.евро. За толкова ще си купиш почти два стандартни с бензинов двигател и ще им монтираш една газова, за да караш евтино и чисто. Просто с такива малки батерии са неефективни. Една бензинка може да мине 500км с едно зареждане, поне толкова ги направете, ама първо се хванете за ръце всички заедно и решете проблема с батериите, не е непосилен, но трябва евтина и мощна батерия с над 100квч и себестойност под 50долара на киловат, за да потръгне електромобилостроенето. Никой не казва какво се случва с батериите след подмяна, след скрапване на електричката. Не отиват за претопяване както другите метали, това трябва да се знае.