Last news in Fakti

8 Ноември, 2019 17:17, обновена 8 Ноември, 2019 17:20 3 142 20

Ще има яхти, влакове и часовници Aurus

  • aurus-
  • путинмобил-
  • яхта-
  • часовник-
  • сейф

Производителят на автомобили за руския държавен елит е регистрирал нова марка Aurus Design. От описанието в заявката до "Роспатент" става ясно, че под нея ще се продават яхти, релсови превозни средства, катери, кораби, яхти и дори канцеларски материали.

Aurus Design ще продава също скутери, джетове, самолети-амфибии, дронове, ювелирни изделия (часовници, моливи и писалки), сейфове, посуда, облекла, играчки и пепелници. Всички те ще носят емблема във фирмения стил на марката.

През лятото бе представена суперлуксозна модификация на хеликоптера Ansat "by Aurus". Вертолетът има два американски двигателя Pratt & Whitney PW-207K с мощност 630 к.с. всеки.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 реалиста

    25 25 Отговор
    Вертолетът има два американски двигателя Pratt & Whitney PW-207K с мощност 630 к.с. всеки.
    мухахахаххахах руска сган
  • 2 мани мани

    21 11 Отговор
    уж руска, ама с латинските букви надписа :) уж много са патриоти :)
    уж ще е сделано в россии, ама най ми било с чужди части и ресурси, и много от нещата са китайски :) иначе лукс :) и ще произвеждат едно към гьотере неща :) някой олигарх го бодат парите и си е решил да си брандира, ама не и да ПРОИЗВЕЖДА! има разлика! с надпис на кирилка и медойка трудно ще пробият в света, да! затова и трябва да е куул йо американо ейкией латиница с английски наименования и т.н. аурус си звучи руско оки ама изписано па рускаму демек кирилица, то няма да е готина дам :)
    същите продажни кухи лейки сме си и тука! то затова и кирлицата ще изчезне един ден! засега хуб'о че са тия руски кухи лейки да ни пазят азбуката, че каквито сме си продажни отдавна щяхме да сме минали на латиница, както смешните сърби, черногорци и друга такава пасмина!

    Коментиран от #4, #5, #13, #15

  • 3 ЕХАААА

    11 15 Отговор
    ЩЕ ИМА МНОООГО МАТЕРИАЛ ЗА ВТОРИЧНИ СУРОВИНИ !
  • 4 Anadolu Manafesi

    13 6 Отговор

    До коментар #2 от "мани мани":

    на латиница е защото произлиза от латинската дума за злато . Можеше да доразвиятиграта на думи ако например към означението на химическият елемент злато Au бяха добавили Русс на кирилица (AuРусс ) , но пък точно тези букви от кирилицата имат аналози на латиница , така че кашата щеше да е голяма . Лично за мен не виждам какъв е проблема с името или пък с това че се използвт чужди компоненти , все пак всички големи производители правят същото . Проблемът е в огромните израсходени средства за проект , който не носи никаква полза за руската индустрия с единственната цел да се гали самолюбието на един Цар

    Коментиран от #6, #7

  • 5 Хаджи хаджи Българин

    17 1 Отговор

    До коментар #2 от "мани мани":

    Привет! Наблягаш много на кирилицата и методиевицата! Но твоите учители са пропуснали да ти кажат, защото така им е било казано! Св. Св. Кирил и Методи създават ГЛАГОЛИЦАТА , КОЯТО ЧАК В ХЪРВАТИЯ Е ПОЗНАТА! А КЛИМЕНТ ОХРИДСКИ СЪЗДАВА КИРИЛИЦАТА В ПРЕСЛАВСКАТА ШКОЛА! РАЗРОВИ МАЛКО В ТУБАТА! ТАМ ЩЕ НАМЕРИШ ИНТЕРЕСНИ НЕЩА! КЪСМЕТ!
  • 6 Хаджи хаджи Българин

    10 6 Отговор

    До коментар #4 от "Anadolu Manafesi":

    Защо самолюбие на един човек, като точно това е от национален интерес за РФ! Собствено производство! А проекта " Кортеж" с Аурус е само началото на една нова производствена палитра с тази марка! Иначе за частстите си прав! Нито Дачия, нито Шкода и Сеат се правят с техни части изцяло!
  • 7 мани мани

    7 3 Отговор

    До коментар #4 от "Anadolu Manafesi":

    прав си! не знаех от кое произлиза името им :) оки
    руското злато оки :) руското бижу :) изписано на кирилица няма как да пробие на пазара! всички марки коли си търсят оем и си аутсорсват, технологични ишлемета, то е ясно :) и навремето руснаците си правеха колаборации с франсетата от рено... всички го правят... но ме дразнят наименования изписани с латинските букви и вкарване на американски/английски думички... т'ва ми е проблема :) и навремето си ги изписваха на латиница лада, москвич и останалите им марки коли, 'щото за износ били пф че какво като са за износ?! нека западняците се научат на кирилка и методийка :) неее, не можело тъй :) колкото сега из света се учат на китайски ероглифи :) но китайците си пробутват надписите де :) къде успешно, къде не... яд ме е т'ва е! не ми се гледат само латински букви! нито пък английски думички! мразя някой да доминира :) кефеха ме руските часовници как си бяха изписани на наща си азбука (е, с някоя измислена руска буквичка) и как механизмите им бяха невероятни по нищо отстъпващи на западняшките, а в пъти по-евтини :) изчезна руското, т'ва е! и сега се учат на върл капитализъм и вземане на парите на другите, а продукта менте :) няма го качеството и 100% руското... и ние си съсипахме сума бг марки и т.н.

    Коментиран от #19

  • 8 мани мани

    2 2 Отговор
    тя колата много си я бива и я гледах на парада им :) но ето Aurus Design пффф не можеше ли да е аурус дизайн? :) защо с латински букви? защо? нали си е за техният пазар :) за партийни лидери и олигарси :) оки и за запада :) за глаголицата, знам :) климентчо... ама на кирилица я водят само :) методий и другите ги омаловажават :) както и да е... яд ме на чуждиците в езика ни и с наизмислени латински буквички в азбуката ни! ам проблем си е :)
  • 9 да си го кажем

    8 9 Отговор
    Няма толкова жалка нация като руснаците.Един век се опитват да направят някаква що годе споучлива кола и сега като успяха да направят нещо,което не прилича съвсем на консерва решиха чак и часовници да правят с неговата марка,кораби,яхти и какви ли не други щуротии.Въпреки,че и самия Аурус Сенат е копие на Ролс Ройс.Нещо като по-жалката версия.Въобще тея са пълна комедия.Няма кой да им купува руските боклуци.Хората искат нещо качествено,а не руски тенекии.

    Коментиран от #14

  • 10 Руся

    5 3 Отговор
    Аууу ганю колко справедливо завидя. Мани, мани! Експерти дето като държава са точно никой.
  • 11 Borislav Popov

    10 5 Отговор
    Ще има яхти, влакове и часовници Aurus - за руско-еврейските олигарси, ще има, а за народа пак кор !
  • 12 Като гост

    6 4 Отговор
    Ще Ще...... Слушали сме много това. На приказка го докарват. И с рисунките и анимациите са добри.
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Чук

    1 0 Отговор

    До коментар #9 от "да си го кажем":

    И толкова горда кат ганьовците викаш)))Чук
  • 15 Хи хи

    2 6 Отговор

    До коментар #2 от "мани мани":

    То зер всички айфони са все с "американски" части и все в пиндосия правениХи
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Кико

    2 1 Отговор
    Аз, аз само за едно молив че ще помоля(не знам дали партията, майка, ще ми позволи). Да направят и някое бръснарско ножче,което да убие конкуренцията! Ротфронт-Ура!
  • 19 1944

    1 0 Отговор

    До коментар #7 от "мани мани":

    за качестовото на руските часовници казваха: руските часовници най бързите в света.

    Коментиран от #20

  • 20 Готин ама не съвсем

    0 0 Отговор

    До коментар #19 от "1944":

    Ти за часовник "Командирски" чувал ли си?? Бомбата гръмва до теб и те прави на парчета, но часовника продължава да работи и е безкомпромисен! Като намериш на тази цена и с такова качество часовник, обади ми се!