Last news in Fakti

20 Ноември, 2019 16:42 3 613 8

Samsung представи втори сгъваем модел

  • samsung-
  • w20 5g-
  • сгъваем телефон
Samsung представи втори сгъваем модел - 1

Конкуренцията в сектора на сгъваемите смартфони нараства с всеки изминал ден. Сега, разработчиците от Samsung представиха на потребителите втория си модел със сгъваем екран. Новият смартфон се нарича W20 5G има дизайн, подобен на първия Galaxy Fold, но получава някои съществени конструктивни, технически и дизайнерски иновации.

Линията на сгъване на екрана на Samsung W20 5G е вертикална, което съответства на принципа на работа на Galaxy Fold. Големият огъващ се вътрешен дисплей, в разгъната форма, има диагонал от 7,3 инча и е с резолюция 2152 х 1536 и поддръжка за HDR10 +. Допълнителният външен екран е 4.6-инчов (1680x720), а страничният ръб има плоска форма, за разлика от заоблените краища на Galaxy Fold.

Samsung представи втори сгъваем модел

Също така иновацията се предлага в бял калъф. А от името на новия смартфон става ясно, че той поддържа работа с мобилни мрежи от пето поколение. Хардуерът работи с 8-ядрен Snapdragon 855 Plus процесор. W20 5G разполага с 12 GB RAM и 512 GB памет. Автономната работа се осигурява от 4235 mAh батерия.

Samsung представи втори сгъваем модел

Основната камера има три сензора: 12-мегапикселов широкоъгълен, 12-мегапикселов "телефото" и ултра широк 16 мегапикселов. Цената и началната дата на продажбите все още не са известни. Не е известно също дали смартфонът ще се продава като глобален такъв или ще бъде пуснат само за китайския пазар.

Samsung представи втори сгъваем модел

Междувременно Samsung обяви, че всички купувачи на този модел ще получат набор от VIP услуги за 18 месеца, който включват мобилни услуги, достъп до частни лекари, пътувания с повишен комфорт и др.. Също така, първите 12 месеца на собствениците на Samsung W20 5G ще бъде осигурено изключително обслужване в сервизните центрове.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Брей

    11 4 Отговор
    Къв е тоя тукмак. По добре да си нося лаптопа
  • 2 Бай хой

    9 3 Отговор
    Някой може ли да предложи някакво разумно приложение на туй нящу. Или номера е за повдигане на цената. Балъци да платят все ще се намерят.

    Коментиран от #5

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Язе

    2 0 Отговор
    За тоя туч ти трябва чанта а не калъф.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 браво краво

    0 0 Отговор
    ВИП услуга...ще бъде осигурено изключително обслужване в сервизните центрове.Това ако е реклама,здраве му кажи..боклуците ще имат предимство при повреда..идиоти.
  • 7 пак ли

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "сектант":

    ти твоя живот остави..ако той се решава с един телефон...
  • 8 ЕХА

    0 0 Отговор
    функция на един телефон е ясна , друго джаджи и смукане на пари от простаци..2000лв и кусур за едни боклуци..сега бил сгъваем, утре ще му сложат пут-ка или хой...