Last news in Fakti

21 Ноември, 2019 11:59 20 490 13

Как се почиства колата на заклет пушач (ВИДЕО)

  • автомивка-
  • почистване-
  • цигари-
  • пушач

Дори да изглежда добре отвън и запазена отвътре, кола, в която е пушено, се познава още с отварянето на вратата. Ако пък собственикът е и мърльо, отстраняването на последствията е по силата само на най-тежката артилерия в професионалното почистване на автомобили.

Как се почиства колата на заклет пушач (ВИДЕО)

Точно такъв е случаят с изстрадалото Peugeot 207, върху което от YouTube-канала Autoshine Cars прилагат всичките си умения. Освен че е осеян с всевъзможни боклуци и пепел, салонът на френския хечбек е буквално лакиран с никотин.

Как се почиства колата на заклет пушач (ВИДЕО)

Полипи от цигарения дим са се отложили навсякъде включително по тавана и предпазните колани, което налага радикален подход с демонтаж на седалките и използване на целия арсенал от химически препарати. В схватката с гадориите влизат и немалко машини.

Как се почиства колата на заклет пушач (ВИДЕО)

Процесът е продължителен, мъчителен и трудоемък, но резултатът определено си струва усилията. От Autoshine Cars са компресирали цялото почистване в 27 минути, които са истинска наслада за маниаците на тема чистота.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 73 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Киро

    58 37 Отговор
    Човек който пуши в колата си е под човек. Мърльо.

    Коментиран от #2, #12, #13

  • 2 Виме

    38 4 Отговор

    До коментар #1 от "Киро":

    Слабаков сега ще ти се нахвърли за ползите от пушенето и икономическите изгоди от покупката на препарати и поддръжка на индустрията до заплатите за персонала! ПУШЕТЕЯ, за да вдигнем икономиката!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Решението !

    19 16 Отговор
    Напалм ! А отделно никое пежо 207 не си заслужава да го чистиш след такова омазване, така че пак...напалмммм !

    Коментиран от #5

  • 5 Пежо 308 2019

    15 6 Отговор

    До коментар #4 от "Решението !":

    каза собственика на голф 3ка дето пепелника не може да се затвори от цигари най-вероятно
  • 6 audi a8

    16 3 Отговор
    Браво не знаех че да си вземеш клип от youtube и да добавиш текст било новина незнаех че сте толкова слаби като сайт че сте прибягнали до толкова мизерни стратегии
  • 7 Буко Баламата

    32 2 Отговор
    Вие новия внос как мислите пристига.
  • 8 Сектант

    6 1 Отговор
    Аз Дъстъра си го карам постоянно с евтиния пепелник на таралеж ..
  • 9 Миризлив пор

    8 2 Отговор
    А бе ко се правят тези на чистници, тук "противозаконно се отнема" същата кола, сменя се салона и се продава в някоя автокъща като "уникат". Обраната кола услужливо се оставя някъде на удобно място да бъде намерена и застрахователя да не се налага да плаща, иначе може да прати "групата за преговори" и да се яде бой. Най-накрая застрахователя според "общите условия" не плаща защото не плаща демонтирани части, полицията няма кой да я накара да си свърши работата така че никой не търси тези дето се занимават с тази дейност и това е. Мила нашенска картинка.
  • 10 Ивайло

    8 3 Отговор
    Как може да караш кола и да я направиш вътре на такава кочина??? Не го ли е гнус и не му ли е противно на този т. нар. "шофьор" да влезе в тая мърлявщина, където всичко лепне и е пропито с отвратителна миризма??? Явно за мърлячите това не е проблем, но то колата е огледало на шофьора!!! ;)))
  • 11 Стар мияч

    5 0 Отговор
    Само забравиха дезинфекция на климатична та система, все пак беше Перфектен.
  • 12 Lol

    10 1 Отговор

    До коментар #1 от "Киро":

    Колата си е моя. Платил съм я, обслужвам я. Ако искам ще пуша, ако искам ще пикая вътре. Вие си гледайте вашите си перфектни животи :)
  • 13 Георги

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Киро":

    Мога да кажа същото за теб