Last news in Fakti

22 Ноември, 2019 17:51 3 229 9

iPhone с нова платформа – Apple Arcade

  • iphone-
  • apple-
  • arcade
iPhone с нова платформа – Apple Arcade - 1

Гейминг телефони – тема, която е доста нашумяла и всъщност става част от ежедневието на всеки. Тъй като мобилните телефони стават по-мощни, игрите стават по-разнообразни и трудни.

Разработчиците взеха под внимание всички изисквания и сега имат за отправна точка класически игри, възродени за таблети и телефони, дори и масивни франчайзи като Call of Duty, правят скок към мобилни устройства. Google вярва, че може да предостави безпроблемно стриймване на игри с проект Stadia, а самият Apple стартира услугата Apple Arcade, която дава множество ексклузивни, висококачествени игри, за да се наслаждаваме направо на iPhone.

IPhone от години е една от най-добрите марки смартфони, която Ви позволява да се наслаждавате на игрите. Мощният хардуер, съчетан с Metal API и минималната фрагментация от страна на iOS, гарантира, че игрите обикновено стартират първо за iPhones и често стартират по-добре или имат по-подробна графика, отколкото за Android.

iPhone с нова платформа – Apple Arcade

С iOS 13 Apple не само затвърждава iPhone като игрална машина, но и активно насърчава потребителите да го използват като такава. Освен, че разполага с Apple Arcade, най-накрая има поддръжка за правилни Bluetooth контролери - DualShock 4 и Xbox геймпад. Те се свързват без усилие с вашия iPhone, iPad или Apple TV.

Но в стремежа си да направят iPhone по-приятен за геймърите,от Apple забравиха една проста функция, която Android телефоните имат от няколко години насам, а именно гейминг режимите. Тези режими изчистват фоновите задачи на телефона и принуждават процесора да работи винаги с пълна мощност, така че да се получава добра производителност по всяко време.

iPhone с нова платформа – Apple Arcade

Но това, което наистина прави игровият режим, не е предполагаемият овърклок или управлението на RAM паметта, а детайли - като например известията да се появяват по малко или изобщо да не се появяват, или изключване на автоматичната яркост по времето на игра.

Всяка компания която предлага игрови телефони на пазара е заложила на тази игрова функция, която е наименована по различен начин. Въпреки, че Apple са разработили цяла платформа за игри под формата на Apple Arcade, все още отказва да възприеме тези доста основни функции, което всъщност не е далновидно за компанията. Възможно е да видим някаква форма на тази опция в следващите няколко ъпдейта на iOS.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 милицаяц

    1 5 Отговор
    огромни тия хайфони бе едвам се събира в едната ръка
  • 2 СссереМ

    7 3 Отговор
    Те това е оригинала. Нека селяците се радват на дръпнатите копия.
  • 3 айфонджия

    5 11 Отговор
    Колкото платформи да измислят, айфона си остава за глупавия човечец с ниското самочувствие.

    Коментиран от #4, #6

  • 4 смешко

    4 3 Отговор

    До коментар #3 от "айфонджия":

    Е такива като теб всяка нощ си бият чикии на снимка на айфон и си мечтаят да го пипнат. А през деня се правят на важни че айфон няма да имат никога и са прави защото не могат да си го позволят.

    Коментиран от #5, #7

  • 5 Andro

    2 3 Отговор

    До коментар #4 от "смешко":

    Смешки не си слагай айфона в задния джоб на дънките щото ще се отключи
  • 6 Пълен боклук е айфона

    1 3 Отговор

    До коментар #3 от "айфонджия":

    Заради операционната система епъл. Неможе да стъпи на малкия пръст на андроид а за сметка на това всичко е платено.
  • 7 Ти сигурно работиш за епъл

    1 2 Отговор

    До коментар #4 от "смешко":

    Като компаньонка И затова ги защитаваш така щото са ти работодатели.
  • 8 Apple да ми го ядат

    1 3 Отговор
    Apple не струва бе!
    Тва са не какви наперено с ниско самочуствие селяци.
    Те не могат да направят един какъв за телефон А телефони и таблети ще ми правят.
    Отхапана ябълка ама то целия телефон им е отхапан
    iPhone е за такива които нямат мозък.
    АБЕ ТИ НЕ ВИДИШ ЛИ ЦЕНИТЕ БЕ?
    ЧЕТРИ ЦИФРЕНИ ЦЕНИ

    Коментиран от #9

  • 9 Този

    1 0 Отговор

    До коментар #8 от "Apple да ми го ядат":

    Четири цифрени суми, дават хора, които печелят пет цифрени суми. Но, като ти гледам граматиката, ти дали и три получаваш.