27 Ноември, 2019 15:26 2 328 2

Aston Martin пуска уиски

  • aston martin-
  • bowmore-
  • уиски-
  • алкохол
Aston Martin пуска уиски - 1

Aston Martin обяви поредния си необичаен проект. След като представи първия си кросоувър, захвана се с мотоциклети и скочи смело във водите на интериорния дизайн, британската компания реши да опита силите си в производството на алкохол.

Основният доставчик на автомобили за нуждите на Джеймс Бонд ще разработи ексклузивна серия малцови уискита в сътрудничество с шотландската дестилерия Bowmore. Дизайнът на бутилките ще бъде възложен на екип под ръководството на главния творчески директор на Aston Martin Марек Рейхман.

Дизайнерите на компанията вече имат опит със странични дейности. Дело на същия екип са небостъргач в Маями, първия глобален център на марката в Токио и оформлението на всички дилърски центрове по света.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Брекзита Джоунс

    6 1 Отговор
    Не карай пил ! Лееееко тъпо да обвържеш автомобилна марка с алкохол, но пък какво да очакваме от британските джендъри ! Те на Джеймс Бонд посегнаха та някаква си авомобилна марка ли няма да свържат с алкохол!
  • 2 Коmapak

    6 0 Отговор
    Като не мога кола да си купя от тях поне уиски мога да пия😁 Добре са го измислили.