Last news in Fakti

8 Декември, 2019 13:55 3 880 24

Република Китай лидер в производството на специализирани металообработващи машини

  • тайван-
  • металообработка-
  • машина-
  • технологии-
  • серво-
  • производство

KUEI CHUAN CO., LTD. – компания специалист в проектирането и разработването на металорежещи машини с повече от 30 годишен опит, е пионер в производството на високоскоростни машини за прецизно рязане на механични елементи и структури от стоманени пръти.

Новият модел е специално оборудван със серво мотори и високоскоростна система за обработка, като осигурява бързо и гладко рязане с намалени нива на шум. Най-голямата дължина на среза може да достигне 300мм и да е с персонализиран дизайн на формата, който на свой ред може да бъде пригоден изцяло за целите на конкретното задание - например за направата на оси на парни турбини.

Подобни машини са най-добрият избор на индустрията за прецизно рязане на дълги форми. Компанията успешно пусна на пазарите в Европа, Америка, Китай, Япония и Бразилия серия модели под собствената си марка КСМ.

Генералният мениджър на КСМ заяви, че машината прилага част от решенията на механичните скоростни кутии и, благодарение на възможността за работа с различни предавателни отношения, демонстрира бърза скорост на рязане, съчетана с нисък шум. В допълнение този модел е снабден със серво задвижване, което е в основата на постигането на скорост на рязане от 100 стоманени пръта в минута.

В частност може да се каже, че качеството, производителността и прецизността могат да надхвърлят тези на сходни модели машини на японските им конкуренти, но цената е по-ниска от тяхната.

Наскоро компанията е разработила машина за прецизно рязане на кръгли стоманени пръти с висока температура - RF-450IH. Този модел може да бъде използван за рязане с температура до 300-400 °C благодарение на специално проектираната си система за нагряване.

По този начин стоманените изделия се предпазват от структурни дефекти, причинени от рязането, и се гарантира високото качество на крайните изделия – например за производство на мотовилки за автомобилни и локомотивни двигатели.

В допълнение, компанията е създала клон в Тайкан, Дзянсу, Китай, за да предостави по-бързи и по-качествени услуги на китайския пазар.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Що пишете глупости

    15 5 Отговор
    Мале, китайската фирма ако разбере как неграмотно и с правописни грешки във всяко изречение си им написала пиар материала ще ти откъснат главата, Виолино. Не ти ли прави впечатление, че и времената при превода бъркаш, стилистично грам не си адаптирала текста на български. За едно 3,50 по английски щеше да стигне, ама по български на един изпит нямаше да минеш.

    Коментиран от #3

  • 3 гост

    8 6 Отговор

    До коментар #2 от "Що пишете глупости":

    Република Китай е официалното име на Тайван , неграмотнико и любимите ти китайци само могат да си мечтаят за такива машини !!

    Коментиран от #4, #11

  • 4 Що пишете глупости

    9 3 Отговор

    До коментар #3 от "гост":

    Човек, говоря за неграмотния й текст. Да почна ли да изброявам? Няма изречение без пунктуационна и стилистична грешка, бре човек! Тоя текст на матурата щеше да падне!

    Коментиран от #8

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Я русский полюционер

    4 2 Отговор
    Да се знае, че Република Китай е Тайван и няма нищо общо с КНР (континентален Китай). Когато на някоя стока пише made in China, това не значи, че тая стока е произведена непременно в континентален Китай и обикновено тя лесно може да се разпознае, че не е произведена в континентален Китай по качествената изработка. В континентален Китай са се изхитрили да не надписват боклуците си с made in PRC, което се отнася само за стоки, собственост на престижни чуждестранни марки, гарантиращи качество.
  • 8 Радослав Калинов

    6 2 Отговор

    До коментар #4 от "Що пишете глупости":

    Не виждам някакви пропуски по отношение на правопис и пунктуация, анонимни човече?! Има една вметната част, която може да се отдели със запетайки, а може и да не се отдели - въпрос на стилистично авторово виждане... Това ли имаш предвид? Между другото, въпреки грамотно написания ти коментар, и на теб ти липсва една запетая, а имаш и едно грешно съгласуване... :)

    Коментиран от #15

  • 9 Бай хой

    14 4 Отговор
    Радвате се на китайците. Имали трийсет годишен опит. Случайно Българското машиностроене го разбиха преди 30 години. Ето малко информация какво беше при технологичния комунизъм в Родината.
    Машиностроенето
    най-ярко показва растежа на индустриалния ни интелект
    В 1945 в България имаше десетина предприятия и 50 работилници с общо 4000 работещи и не повече от 200 инженери
    В 1989 в отрасъла работеха 730 завода, 430 хиляди работещи и 35 000 инженери. 5000 научни дейци създаваха нови технологии и машини в 30 научноизследователски института
    С 5 % от националните основни фондове машиностроенето осигуряваше 20 % от обществения продукт и 55 % от износа на България. Това бяха плодове на индустриалния ни интелект.
    Първата конструкторска организация „Машпроект“ заработи още в 1949 г. От нея излязоха проекти за преси, компресори, помпи, вентилатори, водни турбини, парни котли, дизелови двигатели, повдигателни кранове, минни машини.
    Последваха – Централен научноизследователски институт по машиностроене, Институт за проектиране на машиностроителни заводи „Машелектропроект“, отраслеви институти и развойни бази. Този научен комплекс изгради отрасъла.
    Транспортното машиностроене
    Първият български електрокар се появи в 1951 г. След 3 десетилетия изнасяхме годишно 83 хиляди електро- и мотокари. Три бяха световните фирми в тази област: „Кларк“ – САЩ, „Тойота“ – Япония и „Балканкар“ – България.
    /Тук не можем да не отдадем почит на култовата реплика на сините шамани, коят
  • 10 Бай хой

    14 3 Отговор
    Тук не можем да не отдадем почит на култовата реплика на сините шамани, която ще остане като ярък бисер: че японците купували нашите мотокари, заради чугуна. Изглежда е имало голям глад за чугун по света, а в България се е намирало някакво извънредно находище, защото нашите мотокари се купуваха на 5 континента и то с десетки хиляди – включително и от най-развитите „демокрации“./
  • 11 Бай хой

    6 3 Отговор

    До коментар #3 от "гост":

    Май си личи кой е неграмотник. Поданиците на Република Китай тоже са китайци неграмотнико. Га си образуват република Тайван тогава ще са тайванци. Ние поданиците на Република България сме БЪЛГАРИ. Остава някой олигофрен да твърди че сме балканци а не Българи.

    Коментиран от #13, #14, #21

  • 12 Borislav Popov

    3 2 Отговор
    Може и да са китайци, но живеят на остров Тайван грамотнико, така, че може и тайванци да се нарекат. Пояснявам за те по не ги разбират тези неща, като теб - Руснаците, които живеят на остров Сахалин, по някога ги наричат сахалинци, но те от това не престават да бъдат по малко, руснаци, отклкото да речем, сибиряците, които пък живеят в Сибир. А и Тайван си е отделена от Китай република, макар и частично призната, но си е отделна.
  • 13 Borislav Popov

    3 3 Отговор

    До коментар #11 от "Бай хой":

    Мoжe и дa ca китaйци, нo живeят нa ocтрoв Тaйвaн негрaмoтникo, тaкa, чe мoжe и тaйвaнци дa ce нaрeкaт. Пoяcнявaм зa тeз дет пo нe ги рaзбирaт тeзи нeщa, кaтo тeб - Руcнaцитe, кoитo живeят нa ocтрoв Caхaлин, пo някoгa ги нaричaт caхaлинци, нo тe oт тoвa нe прecтaвaт дa бъдaт пo мaлкo, руcнaци, oтколкoтo дa рeчeм, cибиряцитe, кoитo пък живeят в Cибир. A и Тaйвaн cи e oтдeлeнa oт Китaй рeпубликa, мaкaр и чacтичнo признaтa, нo cи e oтдeлнa.
  • 14 Я русский полюционер

    2 1 Отговор

    До коментар #11 от "Бай хой":

    Вземи прочети историята на Китай преди да се изказваш неподготвен бе, неграмотник. Все едно да пренебрегнеш съществуването на китайската цивилизация през хилядолетията, само защото не е била комунистическа през цялото това време. Аман от разбирачи!
  • 15 Що пишете глупости

    1 1 Отговор

    До коментар #8 от "Радослав Калинов":

    Пхах, мале мале.... после що не дойде Фолксваген в БГ. Научете си майчиния език като хората.

    Коментиран от #22

  • 16 Я русский полюционер

    2 1 Отговор
    Тайван може да е частично призната Република Китай, благодарение на натиска в ООН от страна на КНР, но на практика поддържа отношения с повечето страни по света чрез свои представителства. Днес Тайван е 22-рата най-голяма икономика в света и високотехнологичната ѝ промишленост играе ключова роля в глобалната икономика. Валутата им е тайвански долар, а интернет домейна им - .tw, даже телефонния им код е различен от на континентален Китай.

    Коментиран от #18

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Бай хой

    1 1 Отговор

    До коментар #16 от "Я русский полюционер":

    В Република Китай живеят китайци. Точка. Чувал ли си за белия терор? Кога как и защо Република Китай празнува освобождаване от белия терор.

    Коментиран от #20

  • 19 Поправка на заглавието

    1 1 Отговор
    Китайска Народна Република с член 1 в конституцията)))))
  • 20 Я русский полюционер

    2 1 Отговор

    До коментар #18 от "Бай хой":

    Никой не спори, че в Тайван не живеят китайци. И в САЩ живеят китайци, даже имат цели градове, което не ги прави по-малко китайци. А ти чувал ли си за Червения терор, пред който Белият терор бледнее? По времето на Червения терор, в мирно време биват избити между 60 и 80 млн китайци.

    Коментиран от #23

  • 21 Ха ха

    1 1 Отговор

    До коментар #11 от "Бай хой":

    Ти си "поданик" на БХ, ние сме граждани анадънму
  • 22 Радослав Калинов

    1 0 Отговор

    До коментар #15 от "Що пишете глупости":

    Какво визираш? Откриваш грешка в написаното от мен ли? Ако да, моля посочи я! Ако не, е, явно си сипеш глупости просто така, "на ангро".
  • 23 Бай хой

    1 0 Отговор

    До коментар #20 от "Я русский полюционер":

    Ти май трудно вдяваш. Ще ти обясня нагледно. В Република Северна Македония живеят севрномакедонци. В БЮРМ, бюрмаджии. Южномакедонците живеят на юг от Северна македония. Тайван е остров, географско понятие. Държавата се нарича Република Китай. Също както в Северна Америка. Американци са всички на континентите Северна и Южна Америка. В държавата сащ живеят сащисани.

    Коментиран от #24

  • 24 Бесен Язовец

    1 1 Отговор

    До коментар #23 от "Бай хой":

    Правилно, Айнщайн, на остров Тайван живеят - тайванци, на остров Гренландия - гренладци, на остров Нова Гвинея - новогвинейци, а в Добруджа - добруджанци и т.н.