10 Декември, 2019 13:06 14 550 18

Евтин Huawei с четири камери

  • huawei-
  • nova 6 se-
  • смартфон
Евтин Huawei с четири камери - 1

Водещите производители на смартфони бързат да представят нови модели за предстоящите празници. Така на пазара се появи един смартфон, позициониран под средната ценова категория. Той идва от Huawei и се нарича Nova 6 SE.

Иновацията разполага с осемядрен процесор, голямо количество оперативна памет и с... четири камери за основното снимане. Смартфонът е оборудван с екран (2 340 x 1 080) FHD+ и е с диагонал 6.4 инча. В горната лява част на дисплея има кръгло изрязване за селфи камерата, която е с резолюция 16 мегапиксела (f / 2.0).

Хардуерът на смартфона работи на осемядрен Kirin 810 процесор, произведен по 7-нм технология. Две от ядрата са Cortex-A76 (2,27 GHz), а останалите шест - Cortex-A55 (1,88 GHz). Графичната обработка се извършва от процесора Mali-G52 MP6.

Уникална характеристика на смартфона е, че размерът на RAM паметта му е 8 GB. Вътрешната памет е 128 GB и е възможно да се разшири до 256 GB с помощта на microSD. Слотът за SIM обаче е хибриден и позволява или две SIM карти, или една SIM карта и един microSD.

Евтин Huawei с четири камери

Сигурността се осигурява от скенер за пръстови отпечатъци, разположен отстрани на смартфона. Основният модул на камерата с 4 сензора е разположен в горния ляв ъгъл на задния панел и е направен под формата на квадрат, който ни изпраща директно към дизайна на iPhone 11.

Основният сензор е Sony IMX586, f / 1.8, 48 MP резолюция. Вторият е 8 MP ултра широкоъгълен сензор (f / 2, 4), третият - 2-мегапикселов сензор за макро фотография и последният - 2-мегапикселов сензор (f / 2.4) за измерване на дълбочината на рамката.

Автономната работа се осигурява от 4200 mAh батерия, поддържаща бързо зареждане до 40 вата. Смартфонът работи с Android 10 и с EMUI 10.0.1. Той поддържа Wi-Fi (802.11 ac), Bluetooth 5 LE, GPS и USB Type-C конектор.

HUAWEI nova 6 SE ще бъде пуснат в продажба в черно, розово и зелено от 25 декември, а предварителните поръчки могат да се правят от 18 декември. Цената е 280 евро, която предвид характеристиките, се определя от специалистите, като особено атрактивна.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Фактите Говорят

    55 12 Отговор
    Huawei са номер едно !
  • 2 джап

    9 36 Отговор
    Не сони са номер едно
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Lutvito

    6 30 Отговор
    Lutvi Mestan nomer edno
  • 5 соросоидни кърлежи

    20 5 Отговор
    Бил евтин 280евро...една минимална забплата в Бг, или две пенсии ,кое първо да купиш да не умреш от глад или по скоро от какво още да се откажем ..Телефон за 100лв пак ще е съща функция и снимки и разговори, вече ако на някой му сърби , това е негов проблем да се вади и 3000лв.
  • 6 Този

    11 12 Отговор
    Абе гърба на този УНИКАЛЕН, ненадминат по дизайн смартфон на ХуйВей много ми прилича на гърба на един отвратителен презиран от милиарди ХуйВейци нахапан модел

    Коментиран от #7

  • 7 онзи

    8 9 Отговор

    До коментар #6 от "Този":

    И както става обикновено, първо плюем, после копираме дизайна едно към едно
  • 8 верно е

    6 17 Отговор
    Наистина Сони са номер едно дори и повече

    Коментиран от #12

  • 9 менте

    6 22 Отговор
    Има ли значение каква е марката, щом е Андроид? Пълни боклуци, скапан софуер.
  • 10 Рангелов

    31 6 Отговор
    То че Хуауей са номер 1 , това го заявиха всички световни класации. НО Ганьо Балкански все още хълца по Хайфони, Самсуни и Шонита. И по Беенве тройка

    Коментиран от #11

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Този

    4 20 Отговор

    До коментар #8 от "верно е":

    Що изобщо споменаваш тая ръбата, болна от артрит китайска нинджа. Че те в сони като чуят за дизайн и изпадат в панически страх. И както каза колегата по - горе, квото и да се измисли щом е андроид, значи е боклук, привърженик съм на ябълките по неволя, просто няма по добре измислена система до момента

    Коментиран от #14

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 prizrak

    16 3 Отговор

    До коментар #12 от "Този":

    Можеш ли да ми прехвърлиш снимка с блутут от твоя Iphone na Android?

    Коментиран от #15

  • 15 Този

    5 13 Отговор

    До коментар #14 от "prizrak":

    Абе лумпен ти в кой век живееш, снимка с блутут ще му прехвърлям, с инфраред нещеш ли
  • 16 KOC

    5 1 Отговор
    ей 4 камери и селфи, щом тръгва ютуб фики и може да гледам новия сезон на фейк такси ще си купя един уявей
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Недялко Чекиев

    1 1 Отговор
    Големи философи и разбирачи са някои от коментиралите. Явно повечето от вас не са родени в тази държава. Ми купете си смартфон Правец. Има Андроид, тъчскрийн, батерия. Ех, неможете да осветявате външната тоалетна като с Айфона, но е достатъчно тежък за да служи за самоотбеана.