Last news in Fakti

13 Декември, 2019 11:45 3 383 3

Телефонни разговори от компютъра: Възможно ли е?

  • windows-
  • android-
  • телефонни разговори
Телефонни разговори от компютъра: Възможно ли е? - 1

Почти всеки съвременен човек постоянно работи на персонален компютър, а също така има смартфон, който е неразделна част от нашия живот. Въпреки това, управлението на тези устройства от различни операционни системи издига непреодолими препятствия и леко намалява ефективността на джаджите.

Microsoft обаче прави опит да интегрира операционните системи на Windows и Android и наскоро към функциите за гледане на съобщения и галерии със снимки на смартфон на екрана на компютърен монитор добави възможност за извършване на телефонни разговори директно от компютър, без да се използва смартфона.

Телефонни разговори от компютъра: Възможно ли е?

Специалното приложение Your Phone, което Microsoft обяви през есента, вече работи под Windows 10 и позволява на собственика на компютъра да избира номера от телефонния указател на смартфона, да получава и провежда разговори, да се запознава с историята на разговорите и да прехвърля разговори от смартфона към компютъра.

Единственото, което е необходимо е на вашия компютър и смартфон трябва да инсталирате приложението си Phone под един акаунт на Microsoft и да ги синхронизирате. В бъдеще приложението ще позволи да се изпълняват и други задачи, включително дублиране на екрана на смартфона на компютрите. В момента пълната версия е налична за смартфони с операционна система Android, а за собствениците на iPhone с iOS функциите на приложението са малко ограничени.

Телефонни разговори от компютъра: Възможно ли е?


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 DELL

    20 4 Отговор
    Dell Precision M6700 си има GSM модул. Мога да си говоря от него, ако му поставя сим-карта, но не виждам смисъл да го правя. Просто всяко нещо си има предназначение и джендърските опити за промяна на това предназначение са ппросто едни модерни дивотии.
    С компа си ползвам КАД-КАМ софтуер, за да работя, а по телефона се обаждам и точка.
  • 2 Maxy

    11 3 Отговор
    С Айфона и Макбука отдавна се наслаждавам на тази опция (Facetime). Няма да хейтвам.
  • 3 Щирлиц

    14 1 Отговор
    Ей не спреха да шпионират..