8 Януари, 2020 17:15 6 093 12

Най-компактната, лека и икономична ел.тротинетка на Segway

  • segway-
  • електрическа тротинетка

Електрическият скутер е с круиз контрол и е дело на Segway-Ninebot

Най-компактната, лека и икономична ел.тротинетка на Segway - 1

Компанията Segway-Ninebot разширява гамата си от компактни градски превозни средства, които могат да задоволят нуждите на съвременните жители на големите градове. На CES 2020 ще бъде представен най-компактният, лек и икономичен електрически скутер T15 с електрическо задвижване.

Основната характеристика на актуализирания модел е наличието на круиз контрол, който позволява в реално време да се определи теглото на потребителя, да се сравни със състоянието на трасето и да се регулира скоростта на движение. Данните, получени от системата, се показват на контролния екран, монтиран на кормилната колона на скутера.

Най-компактната, лека и икономична ел.тротинетка на Segway

Освен това използването на съвременни материали и оригиналния дизайн позволява да се намали теглото на Air T15 до 10 кг, а сгъването на устройството се извършва с натискане на бутон. Air T15 е оборудван с двигател с мощност 300 W, който ви позволява да достигнете скорост до 20 км в час, когато се движите по хоризонтална повърхност и дори с лек наклон на трасето.

Използването на спирачна енергия за презареждане на батерията ви позволява да разширите радиуса на автономното шофиране до 14 км. Също така, компанията Segway-Ninebot планира да представи на CES 2020 робот - скутер T60, чиято основна цел е да се използва като превозно средство под наем, в услуга, наречена kick споделяне.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 9 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 джендърмени,

    16 24 Отговор
    Всеки джендър трябва да си навре по един такъв отзад !
  • 2 Инж Химик

    18 3 Отговор
    Тротинетките стават за държави с изградена инфраструктура.. дали по велоалейте, дали по други разчертания... нямат място ведно с трафика от МПС-та.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 мани мани

    9 18 Отговор
    за джендъри е! навремето през '80-те и '90те такива тротинетки не ги поглеждахме! имаше ги, но ние искахме bmx, школник, украйна, балканче, като за маунтинбайк не бяхме и чували :) инак да сме си го мечтали, но такива тротинетки пфффффффффффффффф т'ва ни беше под достойнството! никога! т'ва беше посмешище! щяха да ви хулят, да ви се подиграват и никой нямаше да дружи с вас хахаха
    но сега сте си олигофренчета мамини и сте изнежени, и изобщо сте си злетачета, но няма кой да ви го каже! не се излагайте ей! карайте колело! бъдете мъже! за жените пък изобщо няма к'во да споменавам :) никоя не се качва на подобно извращение!

    Коментиран от #7, #12

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Amix

    8 12 Отговор
    Само за джендъри и обратни са тези тротинетки
  • 7 Наборе,

    21 5 Отговор

    До коментар #4 от "мани мани":

    Много са си практични,ами на теб ти е минало времето.Такива не трябва да ви допускат и да гласувате!Само така че се оправим-без цигани и пенционери.
  • 8 Електрошок

    2 4 Отговор
    До десет километра-пеша!До сто-с велосипед хибрид или маунтинбайк.Над сто-яка шосейка.Над триста-сбирщина със сякакви екстри!

    Коментиран от #10, #11

  • 9 гост

    11 2 Отговор
    Ако има изградена инфоструктура са си супер. Не всички живеят на село, новото строителство в градовете с 50-60кв. жилищна площ няма място за велосипед, а от общите части се краде яко. По въпроса кой е по "джендъри" оня с тротинетката или другия с тясната седялка в задника много може да се спори, а и вело си е доста вредно за простата ако си на възраст. Ама това няма как да го обясня на някой с 20годишния дизел дет се мисли за голямата работа.
  • 10 Jack Bauer

    5 0 Отговор

    До коментар #8 от "Електрошок":

    Съгласен съм, но с велосипеда малко си се поизхвърлил. Намали го до 30км ;-)
  • 11 Електрошок

    1 0 Отговор

    До коментар #8 от "Електрошок":

    Абе ориентировъчно.Иначе аз пеша не ходя:)
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.