Last news in Fakti

17 Януари, 2020 15:49 2 079 2

Ще снимат филм за бягството на Карлос Гон

  • карлос гон-
  • netflix-
  • renault-nassan-
  • бягство-
  • филм

Бившият шеф на алианса Renault-Nissan Карлос Гон е получил предложение от Netflix за заснемане на пълнометражен филм за бягството му от домашен арест в Япония, съобщава Daily Mail. С топ мениджъра вече се е срещал продуцентът на "Бърдмен или неочакваната добродетел на невежеството" Джон Лешър. През 2015 г. лентата на режисьора Алехандро Гонсалес Иняриту спечели 4 награди "Оскар", включително за най-добър филм, режисьор, оригинален сценарий и операторско майсторство.

Самият Карлос Гон отказва да разкрие подробности за бягството си. Още преди пресконференцията, която даде в началото на месеца, той заяви, че няма никакво намерение да влиза в подробности за заговора, но не е изключено предложението на Netflix да промени мнението му.

Според Гон делото срещу него е резултат от желанието за "мъст от страна на недобросъвестни хора в Nissan", а вместо да търси истината, японската съдебна система е нарушила гражданските му права и го е пратила незаконно в затвора.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Японеца

    1 0 Отговор
    Холивудска боза ще гледаме или ливанско-френска продукция?
  • 2 Гост

    1 0 Отговор
    Скрил се е в торбичка Билла