Last news in Fakti

25 Януари, 2020 11:30 2 013 7

Louis Vuitton пусна безжични слушалки за 1090 долара

  • louis vuitton-
  • слушалки

Louis Vuitton пусна нови безжични слушалки, които струват 1 090 долара. Това е около 100 долара повече, отколкото трябваше да платите за миналогодишната им версия.

Louis Vuitton пусна безжични слушалки за 1090 долара


Обновените слушалки от Horizon са създадени в партньорство с Master & Dynamic и по ирония на съдбата са „премиум“ версия на техните MW07 Plus, които струват 299 долара.

Louis Vuitton пусна безжични слушалки за 1090 долара


Въпросът е какво ще получите за тези допълнителни 800 долара? Честно казано, нищо което оправдава цената им, въпреки че някои хора определено са готови да платят толкова много, за да имат марката Louis Vuitton на слушалките си.

Louis Vuitton пусна безжични слушалки за 1090 долара


Те са вече налични онлайн, като се предлагат в четири различни цвята, а именно Neon Yellow, Pristine White, Bright Red и Pink.

Що се отнася до техническите възможности, ще получите почти всичко, с което се предлагат и далеч по-достъпни слушалки. Например, имат функция за безжично зареждане чрез калъф, което добавя още 20 часа към иначе приличното 10-часово време за възпроизвеждане на музика. Освен това слушалките поддържат Bluetooth 5.0, Ambient Listening, за да можете да говорите с хората около вас, без да премахвате ги премахвате от ушите си и активната отмяна на шума.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пари за глупости

    8 2 Отговор
    Не давам
  • 2 Бачо Киро

    7 1 Отговор
    Тея па ...
  • 3 Бегай бе

    5 1 Отговор
    Що не се гръмнат па тия
  • 4 Куньо

    8 0 Отговор
    Сега нашият елит ще се побъркат всяка чушка ще се хвали
  • 5 Японеца

    10 2 Отговор
    В язовирите няма вода! Тецовете горят боклук! Злато, платина и сребро се добива, а за нас 0.7%! Четете и си трайте, да не развалите далаверата!

    Коментиран от #7

  • 6 ПАПУА НОВА ГВИНЕЯ

    1 0 Отговор
    Същите в али експрес 7 долара
  • 7 Истината

    1 0 Отговор

    До коментар #5 от "Японеца":

    Напълно си прав, светът е наопаки! Световен елит от сатанисти, всички травестити са на уважение, виновните се защитават от закони... а в този сайт всичко е розово и прекрасно. Пълно е с реклами на М-ТЕЛ, Луис Вюитон, Тесли и всичко което се нуждае от пропаганда за да се продаде! Най-добре да мълчим за да не събудим оФцете