Last news in Fakti

7 Февруари, 2020 13:06 2 322 5

Интелигентна навигация в новите Opel-и

  • opel-
  • live navigation
Интелигентна навигация в новите Opel-и - 1

Новата услуга, която ще се предлага в доста от моделите на Opel се нарича LIVE Navigation и осигурява (в продължение на три години след активиране) онлайн информация за пътнотранспортната ситуация в реално време.

Така водачът може бързо да открие евентуалните пречки по маршрута и избегне закъсненията. При наличие на задръствания или инциденти по пътя, системата предлага алтернативни маршрути и изчислява съответното време на пристигане.

Налице е и актуална информация за отсечките с интензивен трафик, така че водачите да могат да изберат по-малко натоварен маршрут. Сред допълнителните услуги са още информация за цените на горивата по маршрута.

Новата услуга дава възможност и за показване на наличните места за паркиране, както и цената на паркирането, информация за времето и за интересните обекти, за ресторанти, хотели и други.

При електрифицираните модели LIVE navigation показва и за наличието на станции за зареждане. Новите услуги се предлагат за собствениците на нови Opel-и безплатно за период от 36 месеца след активирането им. След изтичане на този период, услугата Live navigation е платена.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Марко Поло

    5 0 Отговор
    За България не важи.

    Коментиран от #3

  • 2 Чук

    12 0 Отговор
    Същата услуга използват всички притежатели на смартфон с гугъл мапс, безплатно преди и след третата година.
  • 3 Важи и Bg

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "Марко Поло":

    с кракнат Android Auto
  • 4 ПЕТКО

    4 0 Отговор
    Френска работа, напреднали са мноого.
  • 5 Тошо

    1 0 Отговор
    С блутут трансмитер и фаблет още дълго ще си карам старата трошка БЕЗПЛАТНО, пък който иска да ви налива пари в пластмасата.