17 Февруари, 2020 13:46 3 244 3

Мъжки сълзи: експлозия унищожи цех с редки Corvette

  • експлозия-
  • chevrolet-
  • corvette
Мъжки сълзи: експлозия унищожи цех с редки Corvette - 1

Тъжното за автомобилните фенове събитие се случи онзи ден в Хюстън (САЩ). Мощна експлозия унищожи цех за възстановяване на култови екземпляри от модела Corvette на Chevrolet.

Мъжки сълзи: експлозия унищожи цех с редки Corvette

Експлозията е станала на заваръчна станция в близост до сервиза, където са били паркирани колите. По това време там е имало 17 коли Corvette от различни години на производство на обща стойност един милион.

Мъжки сълзи: експлозия унищожи цех с редки Corvette

Тъй като сградата е почти напълно разрушена, всички коли са били повредени. По предварителни данни щетите са около 300-400 хиляди долара, но хубавото е, че самият сервиз и всички автомобили са застраховани.

Засега пострадалите Corvette се вадят изпод развалините. Собственикът на сервиза обаче заяви, че всички автомобили ще бъдат възстановени. Между другото, това не е първото подобно събитие в Съединените щати: преди година експлозия с газ унищожи колекция от редки Porsche-та.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Алфа Вълкът

    3 7 Отговор
    Ей колко Москвич на вятъра!
  • 2 Митко

    3 2 Отговор
    Неприятно.... Дано застраховките покрият щетите
  • 3 vasik atanasova

    1 2 Отговор
    това е колата на асен блатечки