Last news in Fakti

19 Февруари, 2020 17:52 3 101 6

Mercedes-Benz EQC кандидатства за работа в полицията

  • mercedes-benz-
  • eqc-
  • електромобил-
  • полиция

На специализирано изложение във Франкфурт на Майн Mercedes-Benz показа 15 преоборудвани за нуждите на полицията автомобила. Освен традиционните бусове с ДВГ компанията демонстрира на щанда си изцяло електрически кросоувър EQC, водороден GLC F‑Cell и дизел-електрическо комби E-Klasse.

Mercedes-Benz EQC кандидатства за работа в полицията

EQC за пръв път облича полицейска униформа. От Mercedes-Benz не разкриват в кой немски град ще служи електромобилът, но няма съмнение, че ще постъпи на работа в правоохранителните органи. Дребносерийният водороден хибрид GLC F-Cell, например, вече се използва от полицията в Хамбург.

Mercedes-Benz EQC кандидатства за работа в полицията

Основната част от експозицията на Mercedes-Benz все пак си остават дизеловите бусове Vito и Sprinter с различни надстройки. Сред тях има както брандирани и оборудвани със специална сигнализация ванове, така и необозначени фургони със специализирана техника, предназначени за криминалните подразделения на германската полиция.

Mercedes-Benz EQC кандидатства за работа в полицията

Популярността на товаро-пътническите модели на Mercedes-Benz сред немските правоохранителни органи се дължи на разнообразието от междуосия, височини на тавана и типа на задвижването. За най-екологични и функционални се смятат E-Klasse във версия E 300 de Estate с хибридна дизел-електрическа силова установка, чиято батерия може да се зарежда от битовата мрежа.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мали мали

    2 1 Отговор
    Бате купуваи не се чуди ще свърши промоцията а ние ще връщаме,баце тиква е като шеих нема такъв
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Boxer 3.0

    5 3 Отговор
    Като не вървят продажбите на екюца, искат да го пробутат на полицията...
  • 4 гост

    2 3 Отговор
    Като не го купуват клиентите поне на полицаите да го пробутат.

    Коментиран от #5

  • 5 Komapak

    1 1 Отговор

    До коментар #4 от "гост":

    Дали не са ги подарили на полицията? 😂😂😂
  • 6 Тонито

    2 0 Отговор
    От тези които коментирате никой не притежава автомобил от марката🤣🤣🤣