23 Февруари, 2020 11:30 2 521 4

Японски смартфон трие голи снимки

  • tone mobile-
  • tone e20-
  • смартфон-
  • android

Японска компания, наречена Tone Mobile, създаде смартфон с Android, чийто основен акцент не е камерата или големият дисплей, а функция, чиято цел е да блокира правенето на голи снимки. Това съобщи Softpedia.

Tone e20 е смартфон, работещ с Android 9. Устройството е оборудвано с така наречената система за защита на смартфоните, която използва изкуствен интелект за анализ на снимките, направени с него, като определя дали те са с неподходящо съдържание или не. Ако такъв случай бъде засечен, изображението се изтрива и не се съхранява.

Все пак, японската компания трябва да изясни някои детайли, като например какво точно се класифицира като неподходящо и какво не. Въпреки това, имайки предвид, че е на цена от 180 долара, този смартфон с Android вероятно би бил особено популярен сред родителите, тъй като устройството разполага със система за известяване, която изпраща сигнал до посочен акаунт, когато гола снимка бъде открита. Освен това се предоставят замъглен преглед на изображението, заедно с други данни, като дата, час и местоположение въз основа на GPS координати. Tone Mobile гарантира, че нищо от тази информация не се съхранява на сървърите на компанията.

Освен всичко това, смартфонът е оборудван с 6.26-инчов дисплей и 64 GB памет. Той разполага и с тройна камера на гърба (не за нудисти), процесор, работещ на 2,0 GHz и 4 GB RAM.

Също така Tone e20 има функция за лицево разпознаване и сензор за пръстови отпечатъци.

За момента смартфонът се продава само в Япония.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ал та фанах Атаопънах

    12 1 Отговор
    Това хич не е прогресивно. Целият смисъл на това да имаш телефон в Япония е да пращаш извратени снимки.
  • 2 Ако са красиви снимките

    10 0 Отговор
    Пък защо да ги триеш...!!!
  • 3 Тольо

    12 2 Отговор
    То и порното им такова :)
  • 4 HitDobavki

    5 0 Отговор
    Искам аз колата искам аз телефона