Last news in Fakti

30 Юли, 2012 13:40 1 536 2

Актуализация за Samsung Galaxy Note 10.1

  • samsung-
  • galaxy-
  • siii-
  • note

 

Таблетът Samsung Galaxy Note 10.1 беше анонсиран още през февруари, но в продажба това устройство така и не се появи. Сега във видеопортала YouTube се появи кратко рекламно клипче на таблета, но само след час то беше премахнато от сайта за видеосподеляне.
В корейските специализирани сайтове обаче се появи информация и фотографии на финалния образец. От данните става ясно, че процесорът не е с две ядра, а е четириядрен Exynos 4412 Quad, подобно на
Galaxy S III. Оперативната памет е увеличена два пъти и е 2 гигабайта.
Таблетът има възможност да изпраща SMS-и и да осъществява разговори, но чрез включен към него друг смартфон. В корпуса на таблета има интегрирано място за новия стилус S Pen. По всяка вероятност 10-инчовия Note ще бъде представен на 15 август.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ддд

    0 0 Отговор
    ... Табелът...
    а за членуването да не говорим
  • 2 александра иванова

    0 0 Отговор
    каква му е цената???