Last news in Fakti

5 Март, 2020 15:06 10 991 8

Най-скъпият Samsung: Вижте дали е здрав (ВИДЕО)

  • samsung-
  • galaxy-
  • s20-
  • ultra-
  • тест-
  • здравина-
  • смартфон
Най-скъпият Samsung: Вижте дали е здрав (ВИДЕО) - 1

Устойчивостта на удар на новите смартфони на Samsung беше тествана при падане от височина. Популярните модели смартфони почти винаги, веднага след представянето си, попадат в ръцете на любознателни ентусиасти, които се опитват да идентифицират както предимствата, така и недостатъците на новите модели.

Водещите устройства на Samsung също не избягват тази съдба. Resource CNet тества най-скъпия модел Galaxy S20 Ultra. Във видеото експериментът показва как момиче пуска флагман от височина върху твърдата повърхност на тротоара. В резултат на първото падане, от височина на половината човешки ръст, задният панел на Galaxy S20 Ultra, върху който падна основният удар, беше покрит с множество пукнатини.

В същото време обаче блокът на камерата, разположен на задната повърхност, не е пострадал. Смартфонът продължава да работи нормално. Настойчивото момиче "пуска" смартфона втори път от същата височина. Този път ударът пада върху екрана, покрит със защитно фолио.

Това обаче не помага за образуването на малки пукнатини. На последния етап смартфонът е "изпуснат" няколко пъти от височина на човешки ръст, а ударите падат върху страничните повърхности на устройството. В резултат на това целият периметър на задния панел се покрива с микропукнатини, блокът на камерата обаче остана недокоснат, а самият смартфон продължава да функционира. Вижте.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 16 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бай Вуй

    12 1 Отговор
    1/4 от задния панел зает с няколко,, камери,, по точно обективи, ....имаше един виц: Някъде в 2030 година,върви някакъв и гледа на отсрещния тротоар един мъкне някаква врата. Абе къде си я повлякъл тая врата? пита нашия човек.Ааа, отговаря другия, това не е врата а Самсунг А 50....вица излезе много преди да се знаеше че изведнъж ще пуснат модел А 50...😉

    Коментиран от #7

  • 2 Ицо стоте манекенки

    5 0 Отговор
    Не се косете
    Ще и купя друг
    а тя ще ми строши ... от целувки
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Bg citizen

    6 4 Отговор
    Типично тъпо хамериканско парче! Грозно и тъпо! За водещата говоря.
  • 6 болшеивик

    3 3 Отговор
    Нашите братя, китайските комунисти, правят най-добрите телефони!
  • 7 абсолютен аутист си

    2 2 Отговор

    До коментар #1 от "Бай Вуй":

    къф си прост
  • 8 Напишете кода от картинката

    0 0 Отговор
    През последните 10 години телефоните от т.н. флагмански клас умишлено ги правят по-лъскави и по-кекави. И вече надхвърлят цена 1500$. И някои протектори не помагат, защото конструкцията е слаба и ще се натроши и през протектора. Нищо не пречи на инженерите да направят задния панел с дебелината на стъклото над камерите, или да не ползват стъкло а полимери. Вече има всякакви материали, които наподобяват карбон, има металокерамични сплави, стомана и още много материали, които са по-подходящи за преносими устройства от измисленото Гориланезнам си какво стъкло. Като казах за стъклата - горила глас 5 е по-кекаво от горила 3, а уж е по-здраво. Лични впечатления - имам телефони и с двете стъкла, които се ползват без протектор - горила глас 3 е в по-добро състояние, и телефона е на повече "служба".