17 Март, 2020 13:48 23 120 14

Заради извънредното положение у нас: Автосервиз от врата до врата

  • сервиз-
  • автомобили-
  • извънредно положение
Заради извънредното положение у нас: Автосервиз от врата до врата - 1

Търговските и сервизните центрове на „Ауто Италия“ ЕАД (Maserati), „Ауто Италия-София“ ЕООД (Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Fiat Professional), „Булвария София“ ЕАД (Opel), „Булвария Варна“ ООД (Alfa Romeo, Fiat, Fiat Professional, Opel), „Дару Кар“ ЕАД (BMW, MINI), „Еспас Ауто“ ООД (Renault, Dacia), „Н Ауто София“ ЕАД (Nissan), „Стар Моторс“ ЕООД (Mazda), „Мотохъб“ ООД (Brixton, Lambretta, Malaguti) и “Мотобул“ ЕАД (Castrol, BP, Orlen, MoBull, Benzin.bg) ще работят с нормално работно време при засилени противоепидемични мерки.

За всички клиенти на сервизните центрове на марките Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Fiat Professional, Maserati, Mazda, Nissan, Opel, част от портфолиото на „Авто Юнион“ АД, холдингът предоставя безплатна услуга „Сервиз от врата до врата“ с допълнителна възможност за възползване от заместващ автомобил. А също така всички клиенти ще могат да правят своите поръчки за резервни части към компаниите, които да им бъдат доставени чрез куриер.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 32 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Аноним

    39 5 Отговор
    Искат да свалят кожи
  • 2 бай Шиле

    31 54 Отговор
    Това са истински патриоти!Да ги подкрепим! Освен това да се забранят "гаражните" сервизи.Доливане на течност за чистачки - само в оторизиран сервиз!
  • 3 бай Шиле

    90 12 Отговор
    Заповядайте в лицензираният ни сервиз.Работим с оригинални турски части и с кожа на клиента.

    Коментиран от #10

  • 4 будали

    17 23 Отговор
    обичайния мит за сваляне на кожи и най-добре да ходим при бай Иван щото той ще "ремонтира" даже без да я качва на крика... като за наши хора
  • 5 фгхсдгф

    29 2 Отговор
    покрай тоя вирус забравих да си сменя зимните гуми

    Коментиран от #6

  • 6 луд

    13 1 Отговор

    До коментар #5 от "фгхсдгф":

    Не бързай, другата седмица я дават кофти време и студена.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Експерт

    26 7 Отговор
    Проверка на налягането на гумите в сервиз, смяна на чистачки в сервиз, смяна на течност на чистачки от лятна на зимна в сервиз, доливане на моторно масло проверка на щеката в сервиз, настройка на огледалата за обратно виждане в сервиз, проверка налягане то на гумите в сервиз и т.н
  • 9 Специалист

    21 4 Отговор
    ДОРИ И ДА ИСКАШ ДА ПРЪДНЕШ В КОЛАТА ПОПЪЛВАШ ПЪТЕН ЛИСТ И В СЕРВИЗ ЗА РАЗРЕШИТЕЛНО
  • 10 Иванов

    18 0 Отговор

    До коментар #3 от "бай Шиле":

    Така е БАЙ ШИИЛЕ ,като има риби...…..
  • 11 мани мани

    4 1 Отговор
    да го духат сервизите! ще я раздвижа чак края на пролетта :P~~~~
    а и е американска, те трудно се развалят :)

    Коментиран от #12

  • 12 Жоро

    3 0 Отговор

    До коментар #11 от "мани мани":

    Гениален си. Не я ползваш и тя не се поврежда.
  • 13 Ичиргу боила

    1 1 Отговор
    Родна картина. Отиваш в оторизиран сервиз. Разбира се че преди това си се уговорил с някой знатен разбирач за удобен час иначе не става. Дотук добре. Това са първите разправии. Човек отива с надеждата че тези са професионалисти и могат да решат проблема. Като отидеш добронамерено колата я поема т. Нар. Приемчик. Отворен тип с маркова екипировка вдъхваща доверие. Дотук не знаеш че без изобщо някой да е доближил колата сметката ти вече минава 100 може и повече лева зависи от знатноста на шефа. На теб ти казват с някакво самочувствие че не можеш да чакаш те ще ти се обадят и да си ходиш. Ти нямаш избор и си тръгваш с известна доза съмнение. Ако ти се обадят утре значи на шефа му трябват пари и са решили да те шкартират. Навират ти някакви листове с какво е сменяно. Отделно за труд. И по някое време не разбираш защо им оставяш 1000 и нещо лева. После колата ти я предава приемчика може и от другата смяна да е. След малко време разбираш че ще правиш същия ремонт. Ако колата оцелее. Такава им е стратегията. Нямат и майстори. Но много искат да взимат пари. От провинцията съм. И съм ловец. В един областен град в сервиз на Тойота видях майстор. Този човек пасеше кози в едно село. Но имаше документи за завършено авто от Такова училище. Нямат специалисти. Другият вид сервиз са по евтините. И те не правят нищо. И двата вида крият доходи.
  • 14 Ха ха

    0 1 Отговор
    Големите сервизи ще предлагат всякъкъв вид услуги. https://tse1.mm.bing.net/th?id=OGC.50057516add667dad11f70f5a4a75e84&pid=Api&rurl=https%3a%2f%2fmedia.giphy.com%2fmedia%2f3OsDmv87UbwwQPLY5s%2fgiphy.gif&ehk=QXcG50RgtchHBPCl7NdQsAFgGp3CBr%2bwQaIqquOBHYg%3d https://tse1.mm.bing.net/th?id=OGC.50057516add667dad11f70f5a4a75e84&pid=Api&rurl=https%3a%2f%2fmedia.giphy.com%2fmedia%2f3OsDmv87UbwwQPLY5s%2fgiphy.gif&ehk=QXcG50RgtchHBPCl7NdQsAFgGp3CBr%2bwQaIqquOBHYg%3d