18 Март, 2020 15:49 3 487 8

От къде е най-удачно да закупим авточасти втора употреба

  • авточасти-
  • втора употреба
От къде е най-удачно да закупим авточасти втора употреба - 1

Авточастите представляват резервни компоненти за елементите на отделните системи в автомобила. Сега ще разберем дали се нуждаем от тях и защо е необходимо да сме запознати с устройството на колата? Как да подготвим превозното средство за предстоящия сезон? От къде е най-удачно да закупим авточасти втора употреба и с какво онлайн магазин Carco.bg е по-добър от останалите?

Трябват ли ви авточасти втора употреба

Авточастите са необходимост за всеки автомобил, без значение дали той е нов или втора употреба. Вероятно всеки шофьор е изпитвал на гърба си неприятната ситуация в най-неочаквания момент да се повреди автомобилът му. В този случай, със сигурност се налага подмяната на определена част.

Както знаем, новите авточасти са невероятно скъпи, а аналозите им втора употреба се предлагат приблизително на половината цена. Всеки обаче ще си каже, че те са по-нискокачествени. Сега си представете, че има място, от където да закупите предварително прегледани и тествани за работоспособност елементи, които са значително по-евтини. Вижте от къде, по-долу!

Защо е важно да знаем устройството на автомобила

Когато сме запознати с подробности какво е устройството на всяка от системите в превозното средство, ние можем, по симптомите на повредата, да разберем каква е тя. Също, познавайки структурата и функционалността на работата на превозното средство, с висока степен на точност можем да определим необходимите ни авточасти. Разбира се, ходенето до автосервиза е по-лесния вариант, но си представете, че неизправността настъпи на място, където нямате възможност да отидете до специализирания пункт.

В същото време, много от “дребните” неизправности могат да се отстранят и от самия водач, което пък Ви спестява разходите за диагностика и майстори. Това е възможно, само когато познаваме в детайли устройството на автомобила.

Как да подготвим автомобила си за зимните пътни условия

Работата на моторното превозно средство през студените зимни месеци значително се усложнява, както и проходимостта през заснежените пътни участъци. Ето защо преди настъпване на зимата, предварително е нужно да подготвим колата си. Ако трябва да споменем списъка с подготвителните дейности накратко, то той би изглеждал в следния вид:

Смяна на летните гуми със зимни;
Проверка изправността на акумулатора;
Смяна на двигателното масло;
Проверка изправността на спирачната система;
Смяна на охладителната течност с подходящ за съответните температури антифриз;
Изправност на чистачките.
Откъде да поръчам части

С грижа за клиента, авточастите от Carco.bg са добре подбрани и грижливо съхранявани на склад, така че всеки да получи отлично обслужване и високо качество на достъпни цени. Ние осигуряваме и бърз транспорт до посочен от Вас адрес.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Марио

    6 2 Отговор
    Нищо, че е рекламен този материал. Пробвано, добри са.
  • 2 Фермер

    5 0 Отговор
    В България от където и да купиш все боклуци.Носачите ги сменям с маслото.
  • 3 Не съм съгласен

    1 5 Отговор
    Най-хубави части се намират при крадците на коли! И частите там са на половин употреба! И цените им би трябвало да са доста добри!
  • 4 Йоло

    3 0 Отговор
    Пиип...реклама. Интересно, че цените на частите, които ме интересуваха се вдигнаха след интереса, който проявих към тях онлайн.
  • 5 Някой си

    5 2 Отговор
    Части втора употреба НЕ КУПУВАМ!
  • 6 Айде айде

    0 2 Отговор
    Аутодока всички други по кофите
  • 7 Порно

    8 0 Отговор
    Части втора употреба само ако става дума за стъкла , ламарини , фарове и други подобни. По механиката - никога.
  • 8 Ироничен

    0 1 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Авточастите представляват резервни компоненти за елементите на отделните системи в автомобила.
    Ега ти откритието!!!
    Таблицата за умножение в следващия брой!