Last news in Fakti

19 Март, 2020 11:57 3 457 2

Постапокалиптичният мотоциклет от Days Gone

  • мотоциклет-
  • компютърна игра-
  • days gone-
  • апокалипсис
Постапокалиптичният мотоциклет от Days Gone - 1

Вчера ви показахме какви коли използват хората от най-популярния апокалиптичен филм, за да оцелеят след апокалипсиса. Сега ви представяме двуколесен постапокалиптичен транспорт, използван в компютърната игра Days Gone.

Поредният зомби апокалипсис

В играта Days Gone, именно мотоциклети се превръщат в основния транспорт на оцелелите в Съединените щати, тъй като горивото е крайно недостатъчно и пътищата са силно непроходими поради изоставени коли, се налага използването на мотоциклет.

Постапокалиптичният мотоциклет от Days Gone

Главният герой в играта Дикън използва силно модифициран кросов мотор. Разбира се, в условията на бягство от зомбита и битки с мародери, този транспорт не е толкова безопасен като автомобила, но пък от друга страна с него е по-удобно да стреляте и да се измъкнете от преследванията.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Домус ага

    3 3 Отговор
    Имам два такива.

    Коментиран от #2

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.