24 Март, 2020 11:34 6 062 6

Продава се микробус Ford, трансформиран в лодка на колела

  • лодка-
  • микробус-
  • трансформация
Продава се микробус Ford, трансформиран в лодка на колела - 1

Необичайна кола се продава на уебсайта на eBay . Тя е построена на базата на микробуса Ford E-350 (Econoline) от 1995 година, но изглежда като истинска лодка, само че с колела. Цената ѝ е $50 000.

Въпросното странно превозно средство е построено само за шест месеца. Върху рамата на въпросния Ford е монтирана 7.3-метровата лодка Sea Ray Cabin Cruiser, която служи като кабина.

Продава се микробус Ford, трансформиран в лодка на колела

В описанието на обявата не пише какво е подтикнало автора да вземе решение за подобен проект. Фургонът-лодка обаче е изцяло пребоядисан, а всички дървени повърхности са възстановени и покрити с лак.

Необичайната "лодка" е оборудвана и със странични огледала, мигачи и стоп светлини, за да може да се управлява на пътя. И въпреки че отвън колата изглежда като обикновена лодка, нейният интериор напълно повтаря този на микробуса Ford.

Продава се микробус Ford, трансформиран в лодка на колела

Само няколко детайла в салона подсказват за необичайния външен вид на превозното средство: компас, корабен звън и килим с надпис "Добре дошли на борда". В двигателното отделение е обичайният V-образен "осмак". Списъкът с допълнително оборудване е малък и включва климатик и корабен клаксон.

Продава се микробус Ford, трансформиран в лодка на колела


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Капитан Америка

    8 3 Отговор
    Така сме ние в 'мърика - много пари, малко акъл
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Паисий е жив

    3 1 Отговор
    Хайде сега, един въпрос за напреднали: Защо BMW не правят микробуси? Наградата е ствк бира...
  • 5 незнайко

    1 2 Отговор
    И не може да плува !!! Това само някой съвсем без работа и с пари може да го направи !!!
  • 6 Враца Баце

    2 0 Отговор
    Защо ти е климатик за нещо без покрив?