Last news in Fakti

27 Март, 2020 12:48 5 995 7

Автомобил под карантина

  • автомобили-
  • коронавирус
Автомобил под карантина - 1

Шегите с пандемията вървят ръка за ръка със сериозните новини. Вече ви показахме два случая, в които собствениците монтират на колите си регистрационни табели с името на коронавируса, като единия е напълно легален.

Имаше и случай на поставяне на предпазна маска на емблемата на един Jaguar, а сега, снимката, която виждате е още по-фрапантна. Направена е в Киев, но не е ясно обаче, дали собственикът на колата си мисли, че така наистина е по-защитен или пък е направил огромната маска на колата с чувство за хумор.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Johansson

    12 1 Отговор
    Ха ха. Тая истерия си е за бъзик.

    Коментиран от #5

  • 2 Коли за скрап

    3 0 Отговор
    Новия внос на 100к км. гаражна се спомина. Много лъжлив джамбаз ще фалира дори да свали цените на дрегелите.
  • 3 Богомил

    4 4 Отговор
    Ако е дизеляк през зимата - не е зле. Тамън ще влезе по-бързо в работна температура 86.6 C. Тези маски на дизеляците от десетилетия се ползват в Бългасрия.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 куку руку ку

    4 0 Отговор

    До коментар #1 от "Johansson":

    Бъзик, бъзик, ама на наш гръб. Всеки ден нови правила за минаване през КПП. Сега нося обикновена декларация, заверена декларация, служебна бележка, пропуск, че и последната заповед на министър Аналиев... и като видя как полицаите последователно вземат документите на хората и ги въртят из ръцете си, един заразен да е кихнал върху личната си карта и ръкавиците на полицая стават конвейер за предаване на вируса.
  • 6 Вечният кмет

    2 0 Отговор
    За информация, номера е украински, а не видински.
  • 7 Баи

    0 0 Отговор
    Ха ха много готино