Last news in Fakti

5 Април, 2020 11:30 3 393 14

Apple може да представи iPhone 12 догодина

  • apple-
  • iphone 12

Предвижда се Apple да представи iPhone 12 през есента, както прави всяка година. Поради коронавирусната епидемия обаче, която засегна всички страни по света, компанията най-вероятно ще закъснее с дебюта на своите флагмански модели. Това съобщи Softpedia.

С други думи, iPhone 12 може да пристигне по-късно от очакваното, а някои анализатори дори твърдят, че новата генерация може да стартира през 2021-ва.

Според доклад на Nikkei, Apple се притеснява, че коронавирусната пандемия може да повлияе на продажбите на новата генерация iPhone. Това би било изключително притеснително за компанията, тъй като тази година се очаква да излязат първите смартфони на базирания в Купертино технологичен гигант, които поддържат 5G.

„Оставяйки на страна ограничените вериги за доставки, Apple е обезпокоен, че настоящата ситуация значително ще намали желанието на потребителите да обновят телефоните си, което може да "удари" търсенето на първия 5G iPhone", казват анализатори.

Базираният в Купертино технологичен гигант вече отложи производството на новите си смартфони за края на август, разкриват доставчици на компанията.

„Бяхме уведомени да започнем да изпращаме големи доставки на компоненти за новия iPhone в края на август, а не както в предишни години - през юни. Това може да означава, че масовото производство на смартфона също може да се забави с месеци“, обяснява един от доставчиците на Apple.

Очаква се поколението на iPhone през 2020-а да има поне един 5G модел. Както обикновено обаче, от Apple остават напълно дискретни относно плановете си.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Айфон 12

    7 1 Отговор
    Ще излезне преди нас.
  • 2 Генерала

    3 5 Отговор
    Да не го представя.... Да не се готви да го представя

    Коментиран от #8

  • 3 Факт

    22 13 Отговор
    Поредната изгнила и нахапана ябълка с бъгавият IOS направен в FOXCONN КИТАЙ от млади китайци болни от всички познати вируси. Цена на частите 120$ продажна в магазина 1300$
  • 4 Въпрос ?

    19 18 Отговор
    Че кой нормален човек би ползвал Apple iphone?

    Коментиран от #14

  • 5 Жалка работа е

    19 18 Отговор
    Айфон 12 с 12 MP камера 🤣 А Xiaomi с 144 и 108 MP камера и 8K видео .......

    Коментиран от #12

  • 6 Софи Мофи

    10 8 Отговор
    Хич да не го правят.
  • 7 Съвет

    6 4 Отговор
    Не позвайте никакви мобилни телефони.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Sashko

    5 0 Отговор
    Пълни глупости, притеснява ли се, за това ли пускат на 15 април Iphone 9 ли SE 2 ли, да не говорим за Ipad pro и macbook air ги пуснаха вече, да забавен е процеса но по скоро ноември (по принцип е септември) четете от сигурни източници а не тези псевдо сайтове
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 преместих

    4 1 Отговор
    Догодина може пък да излезе COVID-20 :)
  • 12 Голям Слон

    13 0 Отговор

    До коментар #5 от "Жалка работа е":

    Знаеш ли какво е пиксел и какво е матрица в цифрова камера? Едва ли. Ако малко разбираше кое как се случва, нямаше да се радваш на тия 108 и 144 МП. Най-малкото, защото флагманите при огледално-рефлексните фотоапарати са с по 45 МП матрица, която многократно е по-голяма, като размер, от матричката в твоя телефон :-) Пред теб мога да направя една 5 мегапикселова снимка на такава от 100 мегапиксела, че и повече. Нарича се пикселова екстраполация. И е хляб за балъци, които си мислят, че като гледат 108 мп снимка на 2 мп екран и са нещо супер-супер. А пикселите в този случай имат единствено и само значение, ако правиш билборди. Но едва ли ще ти се наложи да правиш постери на телефон, при това чисто китайски...

    Коментиран от #13

  • 13 Този

    11 1 Отговор

    До коментар #12 от "Голям Слон":

    Остави псетата да лаят. Те и без това друга работа си нямат. Грандомански дисплеи, грандомански камери, процесори и какво ли не, пък системата боклук и не може да оползотвори и половината от хардуера турен там. При 20 см разстояние от екрана, човешкото око различава 340 PPI, те турят 500, 600. За чии бе господа. Кому е нужноо
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.