Last news in Fakti

30 Март, 2020 20:45 1 331 0

Изложението COMPUTEX се отлага за септември

  • computex-
  • тайван-
  • комуникационни и информационни технологии-
  • смарт решения-
  • геймърска индустрия

Предвид напрегнатата международна обстановка, причинена от пандемията от Covid-19, организаторите на COMPUTEX (Международното информационно и технологично изложение на Тайпе), изпълнителният директор на TAITRA (Съвет за развитие на външната търговия на Република Китай) Уолтър Йе и генералният секретар на TCA (Тайванска компютърна асоциация) Енох Ду обявиха, че тазгодишното издание на изложението COMPUTEX, планирано да се проведе в периода от 2 юни до 4 юни 2020 г., се отлага за месец септември.

С цел гарантиране здравето и безопасността на изложители и посетители от цял свят COMPUTEX 2020 г. ще се проведе в периода 28 септември – 30 септември в изложбения център на Тайпе. По време на събитието ще бъдат представени 5G комуникационни технологии, смарт решения, ще бъде представена геймърската индустрия (хардуер и софтуер), като и ще бъде отделено специално внимание на стартъпи в тези сфери. Базирайки се на международната консултантска компания McKinsey, както и на други източници, епидемологичната обстановка в Китай и Източна Азия се очаква да мине под контрола на местните правителства и здравни власти в началото на второто четримесечие на 2020 година, докато по отношение на Европа и САЩ световната падандемия ще започне своята низходяща крива през юни. TAITRA ще използва всичките си 63 задгранични офиси, за да покани максимален брой посетители да посетят COMPUTEX.

За изложителите, които продължават да подкрепят COMPUTEX, TAITRA ще организира онлайн секция като част от изложението Тайвантрейд в периода 2 юни – 6 юни 2020 г. и ще покани купувачи от цял свят да участват в търговски преговори и сделки. TAITRA ще покани също и изложители, които да представят нови продути, както и международни компании в сфертата на информационните и комуникационни технологии, които да споделят своят опит, решения и иновации в сегментите на 5G технологиите, AIoT (Изкуствения интелект на нещата), и други смарт технологии посредством нарочни уебинари.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА