Last news in Fakti

30 Март, 2020 21:08 2 677 5

Unitech Electronics разработи нов мобилен компютър EA500Plus

  • ea500plus-
  • unitech electronics-
  • тайван-
  • мобилен компютър-
  • android 8.1-
  • технологии

Тайванската Unitech Electronics представи новия си мобилен компютър EA500Plus, съчетаващ здравина, функционалност и бърза обработка на данните.

EA500Plus осигурява удобно свързване, отлично сканиране и работа с различни приложения в търговията на дребно, куриерските услуги, хотелиерството, и сферата на услугите.

Със стабилната си операционна система - Android 8.1, продуктът е гъвкаво мобилно изчислително устройство с тегло само 210 г., а лесната му употреба го прави приложим в множество стопански сектори.

Оборудван със 13MP задна камера с автоматичен фокус и LED светкавица, както и с 2 МР предна, EA500Plus е идеален за заснемане на цифрови изображения като доказателства за извършена доставка.

Проектиран да оцелява при падания върху бетон от височини до 1,5 м, без това да причинява щети или да пречи на работата му, уредът успешно покрива широк спектър от задачи.

Наличието на бърз скенер с усъвършенствана технология за четене на 1D и 2D баркодове спомага за не само за снемането на образи от хартия, но и от екрани с всякаква пространствена ориентация на изображението.

Не на последно място, NFC технологията позволява операторът да влиза в устройството с лична идентификационна карта, както и да служи като мобилен терминал за плащания.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Hellish

    12 2 Отговор
    И в крайна сметка какво може да върши което не може един смартфон?
    В днешно време всички сме с компютър в джоба при това 8 ядрен с 6-8 гигабайта рам. Не,че нещо но не виждам смисъл от тази новина
  • 2 Има ли вирус

    3 1 Отговор
    Кой е виждал компютър без Microsoft вирус ,за Андроид глупаците са измислили по малко вируси ама куките кат най големите глупаци, следят Андроид и без батерия ама ша ма фанат за моята стара Nokia- 7070 модел от преди въстанието

    Коментиран от #3, #4

  • 3 тез пък

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Има ли вирус":

    CATERPILLAR CAT S60 2016г. ударо 2м -водо устойчив 5м под вода за 1час 13/5 mp камери + термо камера също от -25 до 55 C си работи без проблеми, та стоя и не мога си обясня какво ново са проектирали
  • 4 вируса

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Има ли вирус":

    с тоя тел само АЛО АЛО и съобщения а те най лесно се подслушват
  • 5 qwerty

    0 0 Отговор
    по-стартото поколение 40+ са свикнали да въртят слушалката, младите само на съобщения бръмчат, е как няма да ги засекат?