Last news in Fakti

31 Март, 2020 15:58 4 364 5

Посетете музея на Mercedes-Benz... от вкъщи

  • mercedes-benz-
  • музей
Посетете музея на Mercedes-Benz... от вкъщи - 1

160 автомобила и общо 1500 експоната могат да бъдат разгледани дигитално и напълно безплатно от вкъщи в Музея на Mercedes-Benz. Вратите му са виртуално отворени за всички любителите на колите с трилъчата звезда, за да се запознаят те отблизо със съвременната автомобилна история от първата патентована кола в света до водородното превозно средство от това хилядолетие.

Музеят се намира в Щутгарт, Германия и е разположен на 16 500 квадратни метра изложбена площ. В залите му са представени някои от най-старите автомобили, построени преди десетилетия, както и легендарни състезателни автомобили и футуристични изследователски превозни средства.

360-градусови снимки на седемте зали “Легенди“ и петте зали „Колекции“ и изложените в тях автомобили могат да бъдат разгледани в уебсайта на музея (https://www.mercedes-benz.com/en/classic/museum/exhibition/). Посетителите ще видят отблизо акценти от постоянните изложби, както и ще се запознаят със специалната експозиция "40 години Mercedes-Benz G-класа" с интересни факти за легендарния и любим на поколения модел.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 8 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Tate

    6 2 Отговор
    ООООХХХХХХХХХ ЧЕ ХУБАВО ,Кой загуби 2 рата война !! РУСОФИЛИ ЗА ПЛЮВАНЕ ГОТОВИ.......
  • 2 Terenski

    6 0 Отговор
    Предпочитам да посетя музея на живо,ама като гледам скоро това няма да се случи.

    Коментиран от #3, #4

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 VWandMercedes

    4 0 Отговор

    До коментар #2 от "Terenski":

    Много е хубаво, имах щастието да го разгледам.Струва си да го видиш не само ако си фен на марката.Имаше едно тест(муле) от 70-те някъде което е първия АБС, с големина на стая беше електрониката.Има и шампионската Ф1 на Мика Хакинен и т.н........
    И да, скоро няма да се случи, тоя вирус е.а мамата на Европа.
  • 5 Amg c63

    0 0 Отговор
    Уж доживотна гаранция на кутиите имали....трошат се ей Е55 amg е истината...