Last news in Fakti

22 Април, 2020 12:36 9 309 6

Дигиталното табло на новия Golf

  • volkswagen-
  • golf-
  • прибори-
  • арматурно табло
Дигиталното табло на новия Golf - 1

Новият Golf е автомобил, свързан с водача дигитално. В основата на тази интуитивна свързаност са включеният в стандартното оборудване на новия модел изцяло цифров блок на контролните прибори (Digital Cockpit) с 10,25-инчов екран, инфотейнмънт система (сензорен екран с диагонал 8,25 инча и възможност за онлайн връзка) и мултифункционален волан.

Съчетанието на цифровите контролни прибори Digital Cockpit и инфотейнмънт системата създава нова, цялостна дигитална архитектура на арматурното табло. Изцяло цифровизираното работно място на водача може да бъде допълнено и с някоя от двете опционални инфотейнмънт системи с 10-инчови екрани, които в комбинация с голямата навигационна система Discover Pro създават цялостния Innovision Cockpit.

Дигиталното табло на новия Golf

В допълнителното оборудване на новия модел е включен и head-up дисплей, при който най-важната информация се прожектира директно върху челното стъкло и сякаш „плава” в пространството в непосредственото зрително поле на водача. Функциите на светлините и мерките за осигуряване на видимостта също са модернизирани, интегрирани и много по-интуитивни за управление - светлините и отоплението на предното и задното стъкло вече се контролират с помощта на сензорните бутони върху цифровия панел, разположен отляво на блока на контролните прибори.

Перфектна ергономия личи и в оформлението на централната конзола – при новия Golf тази зона е по-изчистена и подредена от когато и да било. Това се дължи преди всичко на значително по-малкия като размери скоростен лост за управление на трансмисията с два съединителя (DSG).

Дигиталното табло на новия Golf

Философията за максимално изчистени и функционални решения намира своето продължение и в новата конзола на покрива, където приборите за управление на функциите също са напълно цифровизирани – в това число и удобният и интуитивен за употреба сензорен плъзгач за управление на опционалния панорамен шибедах. Включената в допълнителното оборудване 400-ватова озвучителна система Harman Kardon с мощност 400 W на свой ред гарантира перфектен звук в интериора на новия Golf.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 10 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Miusuka Madoto

    11 27 Отговор
    Гоуф ли е - не ми го хвали!

    Коментиран от #3

  • 2 Haval

    5 18 Отговор
    Не е направен лошо.За голф е добре.Само рьчната и тя да беше пипната с ел. бутон.Малко на парче работата.Ама то голфа Генезис няма да стане.
  • 3 Боко

    12 1 Отговор

    До коментар #1 от "Miusuka Madoto":

    Смешник
  • 4 Боко

    0 0 Отговор
    Умник...
  • 5 Александър

    1 3 Отговор
    Не ли е 1.9Tdi не ми го хвали
  • 6 Тъпчо Балкански

    3 2 Отговор
    Прилича на китайско менте....