Last news in Fakti

2 Септември, 2012 10:30 5 607 7

Подробности за Samsung Galaxy Note II

  • samsung-
  • galaxy-
  • note-
  • note ii

 

През седмицата корейците от Samsung анонсираха второто поколение на т.нар. смартпад Galaxy Note. Устройството заема мястото между стандартните смартфони и таблетите. Екранът на втората генерация впечатлява с по-голям екран.
 
Дисплеят на Galaxy Note II е с размер на диагонала 5.5 инча и е разработен по HD технологията Super AMOLED. Резолюцията му е 720x1280 и тя е напълно достатъчна за размерите на екрана. Все още не е известна цената на Note II.
 
Устройството е снабдено с четириядрен процесор с тактова честота 1.6 гигахерца и модернизирана акумулаторна система с капацитет 3100 мАч. В сравнение с първия Note времето за зареждане е значително съкратено.
 
На задния панел е монтирана 8-мегапикселова камера, а тази за видео разговори е 1.9-мегапикселова. В комплекта се намира и познатия от първия Note стилус S Pen, който вече е малко по-дълъг и има гумен накрайник.
 
Функциите са стилуса са разширени с новите Air View и Quick Commands, а устройството работи с операционна система Android 4.1 Jelly Bean. Galaxy Note II се предлага в два цвята - Titanium Grey и Marble White.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ухухухух

    0 1 Отговор
    моя нов телифон
  • 2 Марио

    0 1 Отговор
    Добре бе б... простотията как ще си побирам в джоба 5.5 инчов телефоно-таблет. Как ще говоря по това нещо без да изглеждам на пълен идиот?!
  • 3 Леля Сийка

    0 1 Отговор
    Все същата визия ... ужас направо вече ..
    Явно тия които ще си го купят, трябва и раничка да си вземат .
    Аз, нали съм проста - карам на айфон S4.
  • 4 бате Ники

    1 0 Отговор
    имам самсунг ноте 1 и трябва да ви кажа че този телефон просто е уникален всеки един ако има кинти би си го купил и понеже американците са прости затова 53% работят вече с андроиди -така че пожелавам на всеки му един голям късмет -заслужава си и ако някой иска информация да пита -андроида е със страхотни параметри
  • 5 Ra4o kova4a

    0 0 Отговор
    Аз пък съм със Самсунг галакси С 3 и ми се побира в джоба перфектно.Уникален телефон.Айфон,това,айфон онова,ай с..тир пък аз да ви кажа.Има си съпоставки между двата телефона в инет,вижте ги,пък после нека айфон да е по-добър
  • 6 Щангелмайер

    0 0 Отговор
    И аз съм със Samsung I9300 Galaxy S III.
    Бих казал изключителен и невероятен телефон. Просто уникален.
    Galaxy Note II също ще е уникален, защото е със сходни характеристики, но е прекалено голям. Не е удобен за носене в джоб, а само в чанта, което мен лично не ме устройва.
    Ако става дума за сравнение между Galaxy S III и Айфон 4, то галаксито е много, много по-добро. Жената е с Айфон и имам пряка база за сравнение. Айфона е за фенове, които нищо не разбират и искат да са с модерна и скъпа джадажа. Като жените примерно. Казват си искам айфон и толкова. Ама как и защо не могат да ти отговорят. Просто искат, щото е модерно. Хората дето разбират, гледат, сравняват, допитват се, четат, гледат сравнения и накрая купуват.
  • 7 хорас

    0 0 Отговор
    и кое по точно пък му е по доброто на този самсунг от ифона??ифона е 1000 пати по удобен за употреба по барз е във всичко ,с по добар дизаин е.Не че самсунга е зле просто е прекалено голям и е малко дарварски самия анфроид :)