Last news in Fakti

14 Май, 2020 15:03 2 114 3

Lamborghini пусна първата цифрова пощенска марка

  • lamborghini-
  • bitstamps-
  • пощенска марка

Италианският производител на суперавтомобили Lamborghini и люксембургската борса за търговия с биткойни Bitstamps пуснаха първата в света дигитална пощенска марка. Тя ще изобразява Huracan Evo RWD Spyder и ще бъде издадена в тираж от 20 000 бройки, които ще стана част от тематична колекция, посветена на бранда.

Automobili Lamborghini Collection ще включва марки с изображенията на повече от 20 култови модела. Всяка от тях ще може да се купува и продава през специалното приложение Bitstamps и ще получи уникален идентификационен номер, а оригиналността и историята на собствеността им ще се удостоверяват с блокчейн технология.

Lamborghini представи Huracan Evo RWD Spyder в началото на месеца веднага след възобновяването на работата в завода на компанията в Сант' Агата Болоньезе. Роудстърът с хибридно шаси от алуминий и въглеродни нишки се задвижва от 5.2-литров атмосферен V10 с мощност 610 к.с. и максимален въртящ момент 560 Нм, съчетан със седемстепенна роботизирана трансмисия LDF с два съединителя. Ускорението от 0 до 100 км/ч става за 3.5 секунди, а до 200 - за 9.6.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кога ще има

    3 2 Отговор
    Пощенска марка БМВ 318

    Коментиран от #2

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Един

    0 0 Отговор
    Гоше, кое е цифровото на марката бе? Освен цената де!