19 Май, 2020 15:05 4 692 8

Механизъм, улесняващ съхранението на велосипеди (ВИДЕО)

  • велосипеди-
  • съхранение
Механизъм, улесняващ съхранението на велосипеди (ВИДЕО) - 1

Велосипедите твърдо навлязоха в живота на модерните хора. Пълното им използване в градски условия обаче е възпрепятствано донякъде от неудобството за съхранението им в апартаменти, офиси и обществени институции. Конструктивните характеристики на кормилото създават проблеми на велосипедистите при паркиране на байка в ограничени пространства. Воланът и педалите се простират извън границите на компактната рамка. Сега, едно оригинално решение, предложено от Revelo Thinstem, ще помогне да се премахне това неудобство.

Механизъм, улесняващ съхранението на велосипеди (ВИДЕО)

Традиционното кормило може да бъде направено много по-компактно, като направите малки промени с помощта на механизма Revelo Thinstem. В резултат на това кормилото може да се завърти на 90 градуса, без да се върти предното колело. В този случай кормилното управление ще бъде разположено в една и съща равнина с цялата структура на велосипеда и няма да пречи на съхранението, паркирането или движението в тесни помещения. Системата включва и сгъваеми или сменяеми педали. Цената на механизма Revelo Thinstem варира от 70 до 90 долара и зависи от размера на велосипеда. Вижте повече.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 9 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Инспектор Мадуро

    3 3 Отговор
    Ако някой знае от къде мога да си го поръчам ще почерпя!

    Коментиран от #2, #5

  • 2 Костов Банов

    5 3 Отговор

    До коментар #1 от "Инспектор Мадуро":

    Не мисля че е готино, ако пък се отпусне механизма по време на движение става СТРАШНО

    Коментиран от #3

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 mediator37

    5 0 Отговор
    Те да измислят как да ги крадат, другото бял кахър. Гуя си да подпра на стената , до пет минути някой ще си го тикнал отзад и ще бяга с мръсна газ от местопрестъплението. Крадлива пасмина ни заобикаля.
  • 5 незнайко

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "Инспектор Мадуро":

    Това изобщо не е ново. Просто сега го прилагат и искат луди пари . Защо не измислят колите да ги "паркираме" вертикално да заемат по малко място ? Каква работа има велосипеда в асансьора с толкова хора, нали ще го оставиш във фоаето, за какво ти е в офиса ??? За надутите цени на електрическите велосипеди изобщо да не говорим !!!
  • 6 Селянина с колелото

    4 2 Отговор
    Каквото и да си говорим велосипеда е превозното средство на бъдещето. Градовете стават все по-гъсто населени и за коли и мотори няма да има място, а за рейсове и бусове да не говорим. Велосипеда си е идеален за пробег до 20-30км дневно, а и при този пробег човек не се натоварва кой знае колко. Има много примери в други държави.
  • 7 Другия селянин

    0 0 Отговор
    Абе не извършва ли възвратно-постъпателни движения не ми го хвали......
  • 8 Уважаеми

    2 0 Отговор
    ,волани имат колите,кормила имат велосипедите!