20 Май, 2020 15:21 9 211 7

Евтин електрически мотоциклет за начинаещи

  • ebroh-
  • bravo gle-
  • мотоциклет-
  • електрически моториклет-
  • електроциклет

Електрификацията определено настъпва с по-бързи темпове при автомобилите, отколкото при мотоциклетите - особено при моделите от по-ниския ценови клас. Производители като Ebroh обаче започват да наваксват изоставането.

Евтин електрически мотоциклет за начинаещи

Испанската компания представи нов бюджетен байк на ток, който може да се смята за еквивалент на 125-кубиковите мотоциклети с бензинов двигател. От Ebroh хвалят Bravo GLE като отличен избор за начинаещи моторджии без опит на повече от прилична цена.

Евтин електрически мотоциклет за начинаещи

Електроциклетът е снабден със 72-амперчасова батерия и безчетков мотор с мощност 5 кВт (6.8 к.с.). Максималната скорост е едва 110 км/ч, а автономният пробег - до 100 км.

Евтин електрически мотоциклет за начинаещи

Акумулаторът на Bravo GLE се зарежда за около 5 часа. Предвидени са два мощностни режима с акцент върху динамиката и икономичността, а за да се улесни маневрирането, има задна предавка.

Евтин електрически мотоциклет за начинаещи

Испанската моторетка на ток тежи 147 кг - колкото повечето модели от клас 125 кубика. Досъпна е в червено, черно и синьо, а цената е €4 490.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 габровец от варна

    20 2 Отговор
    Аааа за тия пари ще си купя нов 125 кубиков японски скутер вееее!Абдали ни взимате а?

    Коментиран от #6

  • 2 пилот на Ферари

    18 1 Отговор
    За тия пари хората кола купуват . Това са си едни 9 хиляди лева.
    А тая моторетка за 100 километра пробег в икономичен режим какво да я правя. Не става ни за градско ни за извънградско.
    Става само за кръгчета на полигона.
  • 3 Behemoth

    7 3 Отговор
    Ми супер е ...изглежда като мотор а не като скутер ....идеално!
  • 4 гледачев

    9 0 Отговор
    С тези смешни 6.8 к.с. и 100 км пробег могат да се гръмнат!Ако симулираха 125 куб.см мотор трябваше мощността да бъде около 15 к.с. без да ги превишава. Такъв е закона за категория А1. Да, ама не. Да си го продават!
  • 5 моториста

    9 1 Отговор
    За 5 499 лв. си вземаш Хонда CB125F с разход 2.0l / 100km и пробег с едно пълнене на резервоара 650 км. Моторетката е най-продаваният мотор в света и се кара от десетилетия в азиатските държави и е просто безупречен от към икономия, евтино обслужване и части. Невероятен е и за тази цена и характеристики няма никаква конкуренция. Гледайте в тубата точно на такива как хората карат целите си семейства, деца, жена, животни, товарят ги с какво ли не, всевъзможни товари и моторетките се движат. Хонда CB125F е моторът, ако искате икономична, здрава, евтина и надеждна машина.
  • 6 гост

    1 5 Отговор

    До коментар #1 от "габровец от варна":

    И ще даваш по 10лв на 100км повече спрямо това, ще сменяш масло, накладки, ремък, вариатор. Реално пробегът му е много малък, цената му е добра, мощност няма, но път не му трябва толкова, скорост има достатъчно. Просто при бензинката нямаш ограничение, не го мислиш, дори да минеш на резерва все ще намериш бензиностанция следващите 15-20км и ще заредиш точно за 1мин едни 10л., а това ще го чакаш 5ч., удобно ако имаш двор или гараж, но само на село или от близкия град до село и това е. Щом максимумът му е 100км, при вятър или студ и натоварване я е минал 60км, я не. Ето едно добро моторче за 2х.евро:
    https://velona.bg/bg/motocikleti-motopedi/27-keeway-tx-125-supermoto-efi.html

    Коментиран от #7

  • 7 qwerty

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "гост":

    за тая цена не е никак удачен избор, малък пробег (реално градско каране ще е около 60 км), твърде много време за зареждане
    и пак цена от порядъка на 9000 лв. някак си не съответства
    бтв скутер 125 4т не гори 10 лв на 100 км, а 2,5 - 3,0 л.