Last news in Fakti

24 Май, 2020 22:47 2 233 0

AAEON с нови решения за дистанционна работа

  • тайван-
  • решения-
  • свързаност-
  • мрежа-
  • връзка-
  • aaeon-
  • ucpe-
  • usb 3.2

AAEON, основен производител на хардуер, мрежови маршрутизатори и платформи, както и на uCPE решения, предлага стабилни и сигурни компоненти за работа от дома чрез SD-WAN технологии.

Създаден за свързване на отдалечени клонове с централно управлявана мрежа, SD-WAN предоставя на компаниите лесен начин за бързо разгръщане на сигурна и стабилна мрежа с криптиране на данните и други инструменти, позволяващи непрекъсваема връзка между клоновете и централния сървър.

AAEON предлага uCPE решения с FWS-7360 и FWS-2360, за да помогне на клиентите си бързо да изграждат и настройват собствена SD-WAN инфраструктура. Върху тези иновативни SD-WAN платформи работят мрежови апликации, които позволяват на администраторите да създават и управляват виртуални частни мрежи (VPN) за дистанционна свързаност и виртуални защитни стени, осигуряващи кодиране на данните. Посредством тях компаниите могат да разчитат на надеждна връзка, чрез която ползват свързани с бизнеса си апликации, да осъществяват видео конферентни разговори и да се радват на безпроблемна комуникация между служителите.

Решенията на AAEON дават на клиентите и потребителите гъвкавост и бързина за свързване към всякакви мрежи. FWS-7360 има 7 Ethernet порта (включително два оптични 10 GbE), два вградени 2,5” SATA хард дискове и два USB 3.2 порта. Освен това разполага и с NIM модулен слот, който дава възможност за добавяне на на повече връзки.

От своя страна компактният FWS-2360 разполага с шест Ethernet порта (два от които с възможност да бъдат оптични), два USB 3.2 порта, 16 GB еММС сторидж или опционален 2,5” SATA хард диск. И двата продукта осигуряват непрекъсната свързаност с LAN байпас, за да се гарантира надеждна и непрекъсната връзка. И двете платформи предлагат Wi-Fi, 4G LTE и 5G безжична свързаност.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА