Last news in Fakti

28 Май, 2020 11:27 5 284 7

Всъдеходът на Rolls-Royce получи много нестандартна опция

  • rolls-royce-
  • cullinan-
  • тунинг-
  • дъска за сърф
Всъдеходът на Rolls-Royce получи много нестандартна опция - 1

Американското студио Platinum Group се зае с доработката на Rolls-Royce Cullinan. Луксозният SUV е финализиран за любители на откритите пространства. Любопитното при този Cullinan е, че получава боди комплект от Mansory, включващ разширения на надкалниковите арки от въглеродни влакна, както и огромни 24-инчови джанти.

Всъдеходът на Rolls-Royce получи много нестандартна опция

Освен това е инсталирана персонализирана изпускателна система и на покрива се появява спойлер. Но най-оригиналният детайл е марковата дъска за сърф. Тя е боядисана в същия сив цвят и е допълнена с логото на Rolls-Royce.

Всъдеходът на Rolls-Royce получи много нестандартна опция

Според ценителите на марката, аксесоарът е много стилен. Тунингованият Rolls-Royce Cullinan е оценен на 600 хиляди долара. За тези пари обаче по някаква причина не са монтирани релси за транспортиране на сърф дъските на покрива, така че собственикът ще трябва да превозва марковата дъска в багажника.

Всъдеходът на Rolls-Royce получи много нестандартна опция


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дядо Мрази

    47 1 Отговор
    Аз си помислих, че ти дават дъска за гладене + булката да върти ютията.
    Иначе автомобила е стахотен.
    Момичето също.
  • 2 HitDobavki Net

    18 1 Отговор
    600000$ + 2000$ на вечер за модела!

    Коментиран от #3, #4

  • 3 гост

    24 0 Отговор

    До коментар #2 от "HitDobavki Net":

    Можеха да си спестят всички изгъзици и да добавят само мацката !! Гаранция ще се харчи повече от дъски и пластмаси за хиляди долари !!
  • 4 гост

    14 1 Отговор

    До коментар #2 от "HitDobavki Net":

    Между другото само след 5-6 години ще е съвсем реална оферта ! Мацка робот по задание на клиента и неразличима от истинска ! В добавка ще пази и колата , докато собственика отсъства !
  • 5 пешо

    5 4 Отговор
    грозен скъп боклуК
  • 6 АУДИттрс420

    6 0 Отговор
    Опция корва?
  • 7 Ломбев

    4 0 Отговор
    Кола правеназа да оберат парите на младиде арабелски шейхове, както и Амг 63, и всички други амтомобили с Битурбо . . . наясно са как да извадят парите ви, булгара пръв кълве - разни ДС-синчета само това мислят - Амг 63 или Панамера ?