3 Юни, 2020 13:51 4 579 4

Bollinger получи два патента за необичайни изобретения

  • bollinger-
  • електрически всъдеходи-
  • патенти
Bollinger получи два патента за необичайни изобретения - 1

Американският стартъп Bollinger Motors, който ще произвежда едни от най-странните автомобили на 21 век (защо - вижте във видеото ни по-долу), получи патенти за две необичайни изобретения.

Вярно е, че към момента те могат да се използват само в автомобили на марката Bollinger. Тези функции се наричат ​​Passthrough и Frunkgate. Получените патенти защитават авторското право на Bollinger Motors за иновации, изобретени от компанията.

Новостите представляват люкове, които могат да се отварят отпред и отзад на автомобила, както и директно в купето. Благодарение на тях собственикът на Bollinger ще може да транспортира много дълги вещи, само като ги избута през цялата кола.

"Passthrough и Frunkgate бяха сред основните характеристики на нашите всъдеходи и станаха неразделна част от нашата ДНК. Нашите патенти доказват, че Bollinger Motors изобретява електрическите всъдеходи", заявява основателят на марката Робърт Болингер.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 11 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Съдията Дред

    8 0 Отговор
    Дизайн като на Дифендър, постно обзавеждане също като него, какво му е оригиналното ? Електрически Дифендър, остава да е здрав и проходим като него.

    Коментиран от #4

  • 2 сектант

    8 3 Отговор
    нищо не е това, дачията ми е поръчкова с всички технологии и любовницата ми и вика Оптимус Прайм бате
  • 3 Лада Нива

    2 0 Отговор
    Епо луксозна вътре. Дано не ескъпо това.
  • 4 qwerty

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Съдията Дред":

    След като патентоват разни "неща", дано не са забравили да си платят авторско право за дизайна на легендата?