22 Юни, 2020 09:13 7 433 5

Новата модна икона Vespa 946 Christian Dior

  • vespa-
  • christian dior-
  • скутер

Dior обединява сили с Vespa, за да създадат ексклузивен скутер и гама аксесоари

Новата модна икона Vespa 946 Christian Dior - 1

Основани през една и съща година – 1946 г., италианският бранд и парижката модна къща са свързани с желанието да вдъхновят нова, светла и креативна визия за света. Днес, повече от всякога, сътрудничеството между Dior и Vespa преоткрива духа на свободата, движението и експресивността, която ги движи. 

Плод на този диалог е скутерът Vespa 946 Christian Dior. Неговият дизайн и фини графични линии отдават почит на наследството на двете къщи. Символ на изисканост, този обект на желание отразява техния споделен ангажимент към съвършенството на savoir-faire и виртуозно изкуство на детайла.

Съвременна версия на иконичната Vespa 946, представена през 2012 г. в Милано и призната за своите отличителни извивки и технологични иновации, е проектиран от Мария Грация Кюри, творчески директор на колекциите дамска мода на Dior. Скутерът е произведен в Италия, при спазване на високите стандарти, отдаденост и прецизност на модната къща. 

В тон със седалката е създадена специална кутия за багаж, брандирана с мотив Dior Oblique – проектиран от Марк Боан през 1967 г. Кутията се монтира на багажника, добавяйки отличителен стил. Каска, украсена със същия емблематичен мотив, допълва уникалната гама.

Символ на бягството към нови хоризонти, тези лимитирани творения ще бъдат лансирани през пролетта на 2021 г. в бутиците на Dior по света и в избрани мотоплекси на Piaggio. Аксесоарите, включващи каската и кутията за багаж, ще бъдат налични ексклузивно в бутиците на Dior.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 9 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Емил

    13 2 Отговор
    Нямам думи!!! При подобни новини разбирам защо Господ праща корона вируса!
  • 2 сектант

    8 1 Отговор
    НОВА МОДА

    ХТЗ T-150 С ВЕРИГИ СПЕЦИАЛНО ПРИГОДЕН ДА ГАЗИ ВЕСПИ
  • 3 Осата

    4 2 Отговор
    Забележка: да се пази от дъжд и влага, защото гние, като гниенето започва от електриката: фар, превключватели, мигачи. Типично по италиански - макар да не им липсва влага на ботуша, моторите им не я понасят.
  • 4 постр моторист

    4 0 Отговор
    Гълта яко и пуши яко,не слуша на пътя,и къчове хвърля когато поиска,а бе повреда отвсякъде,прави бели да те глоби КАТ
  • 5 1234578

    2 0 Отговор
    Vespa да почват да разработват акумулатори, електродвигатели и електроника за управлението. И да не се знимават с такива простотии. Защото както спят в момента, след 5 години няма да продават и една Vespa годпшно поради силната китайка конкуренция на електрически скутери. От 2012 г. досега спят и не са изкараи нищо ново.