13 Юли, 2020 17:57 8 087 28

Apple готви iPhone за 350 лева

  • apple-
  • iphone-
  • se

Следващият бюджетен iPhone ще струва $200 (€176), твърди wccfetch. Технологичният сайт се позовава на информатори, според които Apple смята да разшири познатата от SE формула и да пусне в продажба модернизиран стар апарат на още по-привлекателна цена.

iPhone SE 2020 има корпус от iPhone 8 и процесор от актуалния флагман Phone 11, но за разлика от него бъдещият евтин модел ще бъде "окастрен" откъм хардуер. Икономиите ще изискват използването на по-стар процесор, камерата ще бъде значително по-слаба, а защита от вода и безжично зареждане едва ли ще има.

Новият бюджетен iPhone едва ли ще се появи тази година. Ако Apple действително разработва смартфон за $200, той най-вероятно ще бъде представен следващата пролет, както се случи с SE тази година.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 20 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 no name no face no number

    48 50 Отговор
    Останаха ли още наивници, гъзари и кифли да ги купуват тия джаджи дето конкуренцията ги отнесе отдавна

    Коментиран от #5, #15, #18, #19

  • 2 Аааа

    30 6 Отговор
    Едва ли... по-скоро фейк нюс
  • 3 Bmw

    41 8 Отговор
    За тея пари от епъл ,ще е нещо като черно бял дисплей ,фенерче и до там.

    Коментиран от #4

  • 4 Лост

    28 3 Отговор

    До коментар #3 от "Bmw":

    И без зарядно.
  • 5 гост

    26 21 Отговор

    До коментар #1 от "no name no face no number":

    Аха , така ги отнесе конкуренцията , че конкурентите накуп всичките струват половината от Епъл , хахахах !!! Да не говорим пък по печалби , че десет пъти по-малко не могат докара !! Пък ти се радвай на "продажби" по 100 долара парчето , ама както виждаш и там скоро ще им стъжни картинката !! Да се хванем ли на бас , че пак ще има опашки с дни пред нагазините на Епъл след пускането на тоя телефон ?? И то когато другите са само на "промоция" , хахах !!!

    Коментиран от #9

  • 6 най доброо

    14 17 Отговор
    Е тва е!!! iOS устройство за малко. Мачкай!
  • 7 смех батку

    17 24 Отговор
    Хандроид феновете гас пикаят - хем скъпо плащат, хем боклучав софтуер получават.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Факт

    30 16 Отговор

    До коментар #5 от "гост":

    То и Tesla струват повече от Ford и още 5 други авто марки Но държат 0.01% от авто пазара И са на дъното по качество на продукта ! Apple са подобни !

    Коментиран от #11

  • 10 AMD THREADRIPPER

    22 8 Отговор
    Apple пускат смарт Фон за 350 долара , с една камера 12 MP , 2 GB RAM и 32 GB ROM . По този начин компанията от копертино ще се опита да се конкурира с Xiaomi за 120 долара (единствената разлика между двата телефона е че Xiaomi разполага с повече характеристики 😀😀😀😀😀

    Коментиран от #14

  • 11 гост

    16 22 Отговор

    До коментар #9 от "Факт":

    Само ще ти кажа , че Епъл има КЕШ в банка над 300 милиарда !! Не оборот и не текущи приходи , не !!! КЕШ , останал след всички платени данъци , дивиденти и инвестиции !!!! Тоест ако искаше , може да изкупи всичките ти любимци накуп за една нощ !!! Щото те струват много по-малко в момента !! Всъщност с толкова пари може да изкупи половината държави в Африка плюс една трета от азиатските и латиноамериканските ! Но също не му трябват ! И продължава да добавя към тях десетки милиарди всяка година !! Докато твоите любими китайчета чакат субсидии от държавата , иначе не могат да вържат двата края , щото на борсата никой не ги ще !!! А да ти кажа ли ако Епъл реши да поиска финансиране ??? Хахаххаха , половината борса ще се изтрепе да му даде !!! Трилиони да поиска , ще ги има !!! Още ще мечтаеш ли за "конкуренция" , хахах !!

    Коментиран от #12

  • 12 Знам едно

    20 1 Отговор

    До коментар #11 от "гост":

    Поредния БАЛОН ! Приличаш ми на фен и на Биткойн :)

    Коментиран от #16, #17

  • 13 Фен на коментар 12

    11 0 Отговор
    По точно и да искам не мога да го напиша .Браво
  • 14 смеем ти се

    3 10 Отговор

    До коментар #10 от "AMD THREADRIPPER":

    Ксаомито работи с Андроид :) Разликата е от тук до небето. Някаква безплатна ОС от Гугъл, с уеб интерфейс, все едно си отворил страница на Гугъл. Пълен боклук.

    Коментиран от #20

  • 15 Anonimen

    6 10 Отговор

    До коментар #1 от "no name no face no number":

    До сега дъм използвал андроид телефон от 600 фо 2000лв ,но сега съм на Айфон и да ти кажа хич не е като андроид ОС си е стабилна нямаш главоболие! И между другото днес ако имаш телефон е благодарение на Апле ,защото те създадоха първия смарттелефон!
  • 16 Този

    5 4 Отговор

    До коментар #12 от "Знам едно":

    Хахаххаха.... Говориш за компания която печели по 300 долара от едно устройство. Cupertino, California — April 30, 2020 — Apple today announced financial results for its fiscal 2020 second quarter ended March 28, 2020. The Company posted quarterly revenue of $58.3 billion, an increase of 1 percent from the year-ago quarter, and quarterly earnings per diluted share of $2.55, up 4 percent. International sales accounted for 62 percent of the quarter’s revenue. Това не е компания , която е на хранилка на държавата, запомнете го. Не е Тесла и не е Хуйоми.
  • 17 гост

    2 3 Отговор

    До коментар #12 от "Знам едно":

    И какво му е на биткойна , хахахах !!! Дори любимите ти китайци и ушанки го признават за редовно платежно средство , включително централните им банки !!! Или си мислиш , че ти като си задръстен и някой му пука ??
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Фен на БМВ

    8 5 Отговор

    До коментар #14 от "смеем ти се":

    Изобщо си нямаш на идея с какво работи Ксиаомито. Да не говорим, че жената ползва модел от 2013 г. И си работи, покажи ми айфона да работи с такава поддръжка. Ще купя 3 Ксиаомита вместо 1 айфон и пак ще ме издържи повече. И пак няма да забива, и ще си свалям каквото искам. Ще си качвам песнички, филмчета, без проблеми. Без регистрации в itunes. Само с един акаунт....Все едно и също, под всяка статия, софтуера не ставал. Сякаш на айфона става. Докато намеря тъпата настройка на тъпата програма дето съм свалил ми побеля косата.

    Коментиран от #21, #22, #23

  • 21 е такова

    5 3 Отговор

    До коментар #20 от "Фен на БМВ":

    и аз съм фен на бмв, ама андоида е куц кон брат, имал съм висок клас андроид и 2 години едвам ме изкара, а в момента съм с айфон 7 (телефон на 4 години) и да ти кажа има си програми където си свалям и песни и всичко др. Не искам да влизам в спорове с андроид фенчета, щото няма смисъл. Хубав ден
  • 22 назад сте

    2 2 Отговор

    До коментар #20 от "Фен на БМВ":

    Искаш ли да ти покажа айфон 4, първата четворка!, който се използва всекидневно и не забива? Говорим за телефон на почти 10 години. Разбираш ли, че тогава всичко беше различно, уеб страниците използваха различни технологии, но браузърът продължава дас е справя. Не ми говори за андроиди на по 4 години, а за айфони на 10!

    Коментиран от #26

  • 23 мнооого назад

    4 2 Отговор

    До коментар #20 от "Фен на БМВ":

    Какви акаунти, какви айтюнз? Всичко е с един акаунт на айфон - от копма, през телевизора, лаптопа, часовника, служебния комп, айпада и телефона. За всяка една услуга. Помниш само една парола. За всяка друга боклучава услуга (Гугъл и подобни) устройството ти генерира парола, която никога дори не разбираш каква е.

    Коментиран от #25

  • 24 Някои си

    0 2 Отговор
    хехе като са алчни сега ще обират трохите
  • 25 Вие апъл хората тъпи ли сте?

    4 1 Отговор

    До коментар #23 от "мнооого назад":

    Какво за бога се случва? Апъл обира хората, апъл са скъперници ето един техен нов "евтин" телефон е 950лв. Кифли и кифльовци
  • 26 Бухахахахахха

    1 1 Отговор

    До коментар #22 от "назад сте":

    Ще се справи.Аз обаче нямам време да чакам 10мин да зареди и затова през две три год в кофата и нов.бухахахаха
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Bmw

    1 0 Отговор
    Само къде айфона след първия ъпдейт и става супер флегматичен.Да не говоря за умрелия обхват и батерия.8 години имах само служебни айфони през 2г ми го сменяха и ми побеляха косите, другите имат обхват аз нямам.Проведа 10 по-дълги разговора и батерията паднала.Тоя иОС е трагедия , нищо не можеш да правиш.Сега съм с китайче 1+ и съм мн доволен.