Last news in Fakti

17 Август, 2020 11:54 5 075 4

Чудите се какво има във вътрешността на безжичните слушалки на Samsung (ВИДЕО)

  • samsung-
  • galaxy-
  • buds live

Безжичните слушалки Samsung Galaxy Buds Live, известни с оригиналната си ергономична форма, са подложени на традиционно тестване от специалистите от iFixit.

Чудите се какво има във вътрешността  на безжичните слушалки на Samsung (ВИДЕО) - 1

В хода на оценката на процеса на разглобяване и поддръжка, експертите откриха, че разработчиците са проявили чувство за хумор по отношение на формата на бобено зърно на устройството и маркират някои части с думата „bean“, в превод от английски - „боб“.

Въз основа на резултатите от разглобяването iFixit даде на Galaxy Buds Live много висока оценка за поддръжка - 8 точки по 10-точкова скала. Експертите на iFixit бяха изненадани да разберат, че наушникът Galaxy Buds Live се отваря сравнително лесно, за разлика от подобни модели като Apple AirPods Pro.

"След по-внимателна проверка на „вътрешностите“ на слушалките на Galaxy Buds Live, открихме маркировки на части, които ясно намекват за оригиналния дизайн на устройството. Кабелната връзка на двете половини на наушниците е означена с "боб вляво" и "боб вдясно"", споделят специалистите.

Инженерите на Samsung обаче са направили доста повече от шегата с формата. Дизайнът и закрепването на батерията позволяват бърза и лесна подмяна на миниатюрните акумулаторчета, като всичко, което е необходимо, е да повдигнете много внимателно залепения говорител

Оказва се, че основният проблем при подмяната на батерията ще бъде закупуването на самата литиево-йонна батерия CP1254 (3,7 V), което е доста трудно да се намери дори в интернет. Разглобяването разкрива още, че безжичното зарядно устройство има 1.81 Wh батерия, което е значително повече от капацитета на батериите в предишни модели на Samsung, като Buds и Buds Plus.

Големият капацитет осигурява по-дълъг живот на батерията. Така общият живот на батерията на "бобовите" Galaxy Buds Live е 29 часа, докато на Galaxy Buds е 13 часа, а на Galaxy Buds Plus - до 22 часа.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Big bulgarian boss

    14 0 Отговор
    Сън не ме лови !

    Коментиран от #2

  • 2 Рошко

    9 0 Отговор

    До коментар #1 от "Big bulgarian boss":

    Тва и аз щях да напиша, ша са нашия от мъка че голямо чудене тцтцтцт
  • 3 сектант

    3 12 Отговор
    хубави са самсунг ама айфон си ги бият
  • 4 Ммм

    0 0 Отговор
    И аз отворих мойте buds. Много се запушват с мръсотия и спират да свирят. И микрофона кофти. Тези live може да са по добре, не знат