Last news in Fakti

2 Септември, 2020 13:09 5 660 5

Истинско домашно кино от Samsung

  • samsung-
  • the premiere-
  • домашно видео

В България се очаква да бъде налично до края на годината

Истинско домашно кино от Samsung - 1

В рамките на виртуалната пресконференция “Life Unstoppable” Samsung Electronics Co., Ltd. представи The Premiere - новата гама лазерни прожектори с ултра късо разстояние на прожектиране с резолюция 4К. Новите 4К лазерни прожекционни апарати предлагат изживяването, познато от големия екран в кино залите, но в комфорта на дома. The Premiere е новият ключов продукт в рамките на портфолиото от лайфстайл устройства на Samsung, което през годините заслужи редица престижни награди. С The Premiere потребителите могат да се насладят на визуално съдържание и то без наличие на екран.

Samsung ще започне продажбите на The Premierе в САЩ„ Европа, Корея и други страни по-късно тази година. В България се очаква да бъде наличен също до края на годината.

The Premiere ще бъде наличен във версии с до 130“ и 120“ – съответно LSP9T и LSP7T – и ще поддържа 4К резолюция на картината благодарение на лазерната технология. The Premiere е първият в света сертифициран HDR10+ прожектор с тройна лазерна технология, който предлага контрастни детайли с революционно качество – потребителите могат да се насладят на сцени – и по-светли и по-тъмни - с впечатляваща яркост от до 2,800 ANSI лумена. The Premiere поддържа модус Filmmaker – първото по рода си решение, което позволява на почитателите на кино изкуството да гледат филма, така че да се насладят пълноценно на майсторството на режисьорите. „Умният“ прожекционен апарат е оборудван с платформата на Samsung - Smart TV и разполага с цяла гама от приложения за видео стрийминг от партньори на Samsung, както и с функционалности за свързаност като Tap View и споделяне на съдържание от друго устройства към прожекционния апарат.

Истинско домашно кино от Samsung

The Premiere е с компактен дизайн и размери, пести място и се вписва идеално във всякакви пространства и интериори. Тъй като The Premiere е прожектор с ултра късо прожектиране, уредът може да бъде позициониран точно пред стената. Устройството е лесно за инсталиране, а дизайнът, който придава чувство за динамичност, пасва във всяка среда. The Premiere разполага с мощни източници на звук и система Acoustic Beam за изживяване като на кино от най-висок клас – най-доброто на пазара в момента. Устройството намалява необходимостта от допълнително по-голямо аудио оборудване, особено когато пространството е ограничено.

Истинско домашно кино от Samsung

„През последните няколко месеца видяхме, че клиентите ни прекарват повече време у дома и че животът им се променя. Телевизорът се превърна в център за забавление, в партньор по време на фитнес тренировка, в колега и в източник на информация. The Premiere променя възприятието за „домашно кино“ – чрез компактния си дизайн, високото 4К качество на картината и мощния звук. Прожекционният апарат може да бъде ползван и в по-малки пространства и независимо от конфигурацията на жилището“, коментира Jongsuk Chu, вицепрезидент, дивизия „Екрани“ в Samsung Electronics.

Истинско домашно кино от Samsung

През 2016 г. Samsung стартира своето лайфстайл портфолио с телевизора The Serif. Компанията разшири гамата си от продукти, които през годините спечелиха редица награди – телевизорите The Frame, The Sero и The Terrace. Samsung набляга на елементи, които докосват потребителските потребности и емоции, свързани с изкуството, интериорния дизайн и мобилните изживявания. Така компанията успя да наложи своите лайфстайл продукти като пресечни точки на широк спектър от потребителски очаквания и представи за начин на живот.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бравос

    5 1 Отговор
    супер ще е...де да можеше да не струва една торба с пари....но пък Алиекпрес ще помогне....
  • 2 Пръцко

    3 4 Отговор
    "...дизайнът, който придава чувство за динамичност" - тва направо ма разби - тоя грозен пластмасов куфар отдоле за колко дига 100км/ч? :))
  • 3 РЗС

    6 5 Отговор
    прожектора никога, повтарям никога няма да достигне телевизорите. Да не говорим, че xiomi пуснаха 100 инчов 4к тв на мн добра цена, на която тоя прожектор никога няма да се доближи, дори и след години употреба. Да не говорим за дъга ефекта на прожекторите, който го няма при лазерните прожектори, но те струват майка си и баща си. Дори с най-новите и скъпи прожектори все още трябва да се гледат на приглушена светлина, наистина имат голям напредък в тази насока, не трябва да е напълно тъмно, но все пак през деня без завеси няма да е най-приятната гледка.

    Коментиран от #5

  • 4 Japan

    1 2 Отговор
    Друга марка освен Sony не съществува.
  • 5 Изака се

    5 1 Отговор

    До коментар #3 от "РЗС":

    Бля,бля,бля,че праз!Това е лазерен прожектор не ни занимави с китайски пръчки.Едно е да четеш,но е друго да имаш мозък да разбереш какво четеш,но пък иначе много акъл ръсиш дай малко и на нас.