15 Септември, 2020 12:34 3 324 10

Ремонт на автомобила от разстояние!? Какво измислиха от Mercedes?

  • мерцедес-
  • mercedes-benz-
  • ремонт от разстояние

Технологията на очилата с добавена реалност ще помогне на специалистите на компанията

Ремонт на автомобила от разстояние!? Какво измислиха от Mercedes? - 1

Скоро няма да има нужда да отивате при дилъра, за да се справите бързо с неизправността на автомобила си. По-конкретно това важи за колите с марка Mercedes-Benz.

Личното присъствие на инженери ще бъде заменено от по-малко квалифицирани работници, които ще дойдат до вашия дом и ще използват очила с добавена реалност Hololens 2, за да инспектират и ремонтират автомобила.

Новата система за виртуална дистанционна поддръжка на Mercedes-Benz работи съвсем просто. В реално време експерт дистанционно дава съвети на какво да се обърне внимание при диагностициране и ако нещо не е ясно, използвайки специално устройство, той ще „нарисува“ стрелки или диаграма върху диагностицирания автомобил ...

Съобщава се, че системата е в процес на тестване повече от две години в Съединените щати и сега е готова да започне да се предлага в дилърската мрежа на Mercedes-Benz USA. Очаква се новата технология да позволи на компанията да увеличи производителността на сервизите, като по този начин повиши и удовлетвореността на клиентите.


Поставете оценка:
Оценка 1.2 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 да де

    13 2 Отговор
    Това по-скоро касае ремонти по електрониката на автомобила, но за механика и ходова част няма как да се мине без сервиз.
  • 2 габровец от варна

    25 0 Отговор
    Значи... Идва един пакистанец дето може да отвори вратата само и почва да поправя... Егати нововъведението.😂😂😂😂😂😂😂
  • 3 Бачо Киро

    9 1 Отговор
    Диагностика ок, ма ремонт? Аз ли ще ремонтирам докато му плащам? Тогава за кво ми е?
  • 4 Радев

    11 2 Отговор
    Софтуер може но я ми сменете гума на пътя дистанционно.
  • 5 2833

    4 3 Отговор
    Кой ти ходи в дилърски сервиз? Ако имаш доверен няма смисъл да ходиш да те дерат в дилърския.
  • 6 Минчо Джамбазов

    8 2 Отговор
    щом могат дистанционно да ги оправят, значи дистанционно ще ги развалят ... айде на абонаментите, започват ранните записвания..
  • 7 Димов

    9 1 Отговор
    Скоро очаквайте и виртуална сърдечна операция. Няма да ходите при сърдечен хирург. Той ще консултира по телефона някой селски ветеринар, как да ви разпори и оправи набързо.
  • 8 Tie

    6 1 Отговор
    Тази глупост я има при ремаркетата от почти 2 години....
  • 9 ЧеНиеТоваСиго

    0 0 Отговор
    Че ние това си го имаме от поне 10 г. Всеки гледа в интернет клипчета как се ремонтират стари немски коли и после в двора сам си го прави. Нямаше нужда да пускат специални очила за целта, има си екрани големи за целта )
  • 10 незнайко

    1 0 Отговор
    Боже господи, сами ще си ремонтираме ЛАПТОПИТЕ - МЕРЦЕДЕС !!!