Last news in Fakti

23 Септември, 2020 12:26 8 693 5

Как изглежда интериорът на новата луксозна корейска "джипка"

  • genesis-
  • gv70-
  • интериор

Става дума за новия кросоувър Genesis GV70

Как изглежда интериорът на новата луксозна корейска "джипка" - 1

От изтекли в мрежата снимки стана ясно, че предният панел на Genesis GV70 практически няма да се различава от другите нови продукти на премиум подразделението на корпорацията Hyundai.

Как изглежда интериорът на новата луксозна корейска "джипка"

Това се доказва от въпросните шпионски снимки, които бяха публикувани от The Korean Car Blog. На новите снимки можете да видите волана, който е както на по-стария GV80, и въртящата се шайба на селектора за автоматична скоростна кутия, която е същата, като на GV80 и на седана G80.

Как изглежда интериорът на новата луксозна корейска "джипка"

Понастоящем няма снимки от други ъгли. Интериорът на скъпите модификации на кросоувъра ще се сдобие с карбонови вложки. Освен това се очаква модификация със спортна приставка в гамата Genesis GV70, която ще включва черна решетка, 20-инчови алуминиеви джанти, големи изпускателни тръби и различно оформление на салона.

Как изглежда интериорът на новата луксозна корейска "джипка"

Гамата двигатели GV70 ще включва три двигателя, които ще работят съвместно с осемстепенна автоматична скоростна кутия. Говорим за 210 конски сили 2,2-литров дизелов двигател, 2,5 и 3,5-литрови бензинови двигатели с 304 и 380 к.с. съответно. Genesis GV70 трябва да дебютира през октомври тази година. Новият модел ще се конкурира с такива автомобили като Mercedes-Benz GLE.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хухуху

    7 20 Отговор
    Няма на електричество ,не купувам

    Коментиран от #3

  • 2 Бат Бойко нощния бандит

    15 9 Отговор
    А бронирана ли е?
  • 3 Эбива ли

    26 4 Отговор

    До коментар #1 от "Хухуху":

    Е как така, не искаш ли да караш екологична кола на ток от черни въглища ?
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 qwerty

    7 4 Отговор
    Който е измислил бутоните за отопление на седалките да са отстрани е много умен. сигурно водача ще натиска тези на пътника и обратно? във веракруза те са до скоростния лост