28 Октомври, 2020 15:03 3 301 3

Новият хиперкар на Bugatti - двигател и ... седалка

  • bugatti-
  • хиперкар

Компанията публикува тийзър на новия модел, но без каросерия, така че основният компонент - двигателят - да се вижда по-добре

Новият хиперкар на Bugatti - двигател и ... седалка - 1

Появи се интересен тийзър, който показва загадъчната суперкола на Bugatti, или по-скоро нейния двигател и седалката на водача. Картината показва колко огромни са двигателят и трансмисията.

Към момента няма други подробности за новия автомобил, а придружаващият текст за това изображение се състои само от две думи: "Ами ако ...?" Но какво означава това? Добрата новина е, че от по-ранните снимки, показващи колата на пистата, се вижда купето на мистериозното Bugatti.

Колата изглежда впечатляващо благодарение на "носа", спуснат към асфалта и огромните въздухозаборници в капака. Съдейки по новия образ, интериорът на колата ще бъде аскетичен.

Водачът ще трябва да седне на състезателната седалка с висока позиция на бедрата, подобно на болид от Формула 1. Възможно е това да е модел поръчан за конкретен клиент.

Двигателят вероятно е познатият ни осемлитров шестнайсетцилиндров W-образен агрегат с четири турбо компресора и с мощност от 1 600 к.с. Освен това, от снимката става ясно, че Bugatti се опитва да направи новата колата възможно най-лека.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 сектант

    7 1 Отговор
    ами то като не е на газ няма смисъл
  • 2 Един

    8 1 Отговор
    Радо , какво е това "тийзър"? Не можеш да го преведеш ли?
  • 3 Готин

    0 0 Отговор
    Ако не си европеец едва ли ще си купиш Bugatti при положение, че по добрият избор е Tuatara на Shelby.