Last news in Fakti

29 Октомври, 2020 14:03 2 430 7

Ford обяви дата за дебюта на електрическия Transit

  • ford-
  • transit

Изцяло електрическата версия на Transit ще бъде представена официално на 12 ноември, съобщават от Ford. Тогава ще бъдат разкрити и техническите характеристики на буса, за които до момента не се знае нищо.

Шефът на Ford Джим Фарли смята, че ключовите пазари вече са готови за електрическия модел и търсенето му ще бъде високо. Transit е един от лидерите по продажби в сегмента в много страни по света и електрифицирането му е приоритет за компанията.

Ford развива активно не само електрически версии на автомобилите си, а и съпътстващата инфраструктура. Компанията планира да предлага на клиентите си различни решения за зареждане и логистика за снижаване на експлоатационните разходи.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 сектант

    3 4 Отговор
    дас ауто дас грусен саламен
  • 2 Най-големия боклук на Форд Транзит

    2 5 Отговор
    2.2 матор
  • 3 гост

    13 2 Отговор
    Тия дето се кълняха , че товарните никога няма да минат на ток май ще си прехапят езиците много по-скоро , отколкото се надяват !! Даже преди леките автомобили , тук цената на км е бог и никой няма даже да си помисли да се прави на петролопитек !!

    Коментиран от #4

  • 4 Ф акт

    8 0 Отговор

    До коментар #3 от "гост":

    Само да излезе ел.баниарка с 350-400 км пробег на цена под 50 000лв на другия ден подменям печките.Фирмените коли ще се сменят най бързо защото въртят километри.

    Коментиран от #6

  • 5 Алекс

    4 0 Отговор
    Определено ще бъде интересен модел. Имам Транзит 3.7 бензин и за сега съм доволен.
  • 6 БОсия

    0 4 Отговор

    До коментар #4 от "Ф акт":

    Трябва да се образоват. ПРИ ЕЛ КОЛИТЕ НЕ СЕ ГЛЕДАТ КИЛОМЕТРИТЕ А ЧАСОВЕТЕ РАБОТА НА АКУМУЛАТОРА.

    Коментиран от #7

  • 7 И броя презареждания

    2 1 Отговор

    До коментар #6 от "БОсия":

    .......