12 Януари, 2021 08:55, обновена 18 Март, 2024 13:17 11 081 20

Промо код за SuperHosting.BG за 2024

  • промо код-
  • superhosting.bg-
  • хостинг-
  • уеб сайт-
  • сайт-
  • технологии

Вижте с какво ви помага промо-кодът от Superhosting.bg

Промо код за SuperHosting.BG за 2024 - 1
Снимкa: Shutterstock

Промо-кодовете за отстъпка към различните хостинг компании и техните услуги винаги са приветствани с голяма радост от страна на собствениците на сайтове и клиентите на съответните провайдери. В следващите редове, бихме искали да Ви запознаем с един такъв промо-код за отстъпка promo2024 при използване на услугите на Superhosting.bg.

С какво ми помага промо-кодът от Superhosting.bg

Това е буквено-цифрова комбинация, след въвеждането на която, Вие получавате определен процент отстъпка от общата цена, която трябва да платите. За да е валиден този бонус, той трябва да бъде издаден от самия доставчик на услугите и в системата на компанията да е предвидена опция за неговото използване. В случая, Superhosting.bg предлага такъв бонус за отстъпка и той е напълно валиден за приложение. Как обаче да го използвате, кой е той и какъв процент ще спестите от общата сметка за плащане? На тези и още интересни въпроси ще отговорим по-долу, така че продължете с четенето.

Какъв е промо-кодът

За да се възползвате от отстъпката на хостинг компанията, в полето за въвеждане на специалния код, трябва да напишете promo2024. Тази комбинация ще Ви позволи да спестите от общата сметка за плащане към компанията и по този начин ще започнете новата 2023 г. със спестени пари, които можете да използвате за нещо друго. Кодът е абсолютно валиден и приложим само веднъж при всяко плащане. Тоест, ако имате да направите две или повече плащания, на всеки един от тях, Вие можете да приложите тази отстъпка.

Каква е отстъпката

Намалението на общата цена за плащане е в размер на 10% от стойността, което означава, че ако плащанията са Ви на годишна база и сумата е по-голяма, то Вие можете да спестите значителна част от нея. Това е особено полезно, ако използвате няколко услуги на Superhosting.bg и се налага да плащате всяка от тях. Доста полезно, също би могло да бъде при поддръжката на клиентски профили, при които на всеки от тях бихте могли да приложите промо кода promo2024.

Колко време е валиден

Валидността на промо кода се определя от Superhosting.bg и тя може да бъде прекратена по всяко едно време, но към момента на писане на статията, той е безсрочен. Това означава, че не само тази година можете да получите отстъпка от 10%, но и следващата и по следващата и т.н. Ето как всъщност, цената за Вас е всеки път по-ниска от тази на останалите клиенти на компанията. Това може да стане, само чрез правилното използване на буквено-цифровата комбинация promo2024.

Мога ли да го споделям с приятели и клиенти

Разбира се, този промо код може да се разпространява неограничено и чрез него можете да помогнете на Ваши клиенти, приятели и познати да намалят задълженията си към Superhosting.bg с цели 10%. Разпространението най-често се случва чрез социалните мрежи, като YouTube, Instagram, Facebook, TikTok и т.н. Без значение дали имате профил с много приятели или поддържате цяла страница с множество последователи, които биха имали интерес към тази отстъпка, бихте могли да им помогнете да я получат.

За кои услуги на Superhosting.bg е валиден

Промоционалният код е валиден за всички предлагани от хостинг компанията услуги, включително:

Хостинг;

Домейн;

Онлайн магазин.

Разбира се, съществува пълна вероятно тези привилегии за някои от услугите, по една или друга причина, да бъдат отменени, но към момента на написване на тази статия, те са валидни за всички услуги от списъка. Как да проверите дали работи промоционалната комбинация? Вижте по-долу!

В кои случаи е валиден

Промо кодът promo2024 с 10% отстъпка е валиден както при преподновяване на съществуваща услуга, така и при регистрацията на нова. Това означава, че в който и от случаите да решите да използвате продуктите на компанията, Вие можете да се възползвате от съответното намаление. Това е и поредното доказателство, в подкрепа на твърдението на компанията, че дава повече на своите клиенти, отколкото заплащат. Тоест, избирайки Superhosting.bg и нейните продукти, Вие директно получавате привилегии, като:

Безплатна, денонощна и изключително бърза в отговорите си клиентска поддръжка;

Високо ниво на сигурност и надеждност на сайтовете, разположени на сървърите на компанията;

Възползвайте се от цялостната защита на инфраструктурата от DDoS хакерски атаки;

Отлично съотношение между полученото качество на продуктите и заплатената от Вас цена;

30 дни гаранция за функционирането и изправността на всички използвани от Вас фирмени продукти и услуги.

Как да приложите настоящия промо код

От приложението на promo2024 можете да се възползвате на етапа на плащане за съответната услуга. Тоест, както вече стана ясно, без значение дали в момента правите покупка на нов продукт или преподновявате абонамента си за настоящ такъв, на етапа на плащане, трябва да откриете полето за въвеждане на промоционалната комбинация и да я въведете, натискайки бутон “Приложи”. Така крайната сума автоматично ще бъде преизчислена от системата и отстъпката ще бъде приложена. Успех!


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 69 гласа.

Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Борислав

    9 2 Отговор
    Мерси за промо кода за суперхостинг!
  • 2 David

    9 2 Отговор
    Важи за всички хостинги нали?

    Коментиран от #4

  • 3 Tedi

    8 2 Отговор
    Може ли за домейни или е само за хостинг промо кода?

    Коментиран от #5

  • 4 Многознаеца

    6 1 Отговор

    До коментар #2 от "David":

    Да, важи за всички хостинги в Суперхостинг.
  • 5 Многознаеца

    6 1 Отговор

    До коментар #3 от "Tedi":

    промокода е за хостинг, Tedi :)
  • 6 Jack

    5 2 Отговор
    Благодаря за този promocode за Superhosting
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Лъчезара

    5 4 Отговор
    Суперхостинг са лидери в дигиталните услуги. След като придобива и icn качеството е съвсем високо. Хубаво е че се пускат такива промокодове, за да може повече хора да се запознаят с услугите им. Аз съм ги ползвала и съм оставала винаги доволна. Няма значение дали за хостинг или за домейн винаги съм срещала изключително професионално отношение от тяхна страна. Личи си, че си вършат работата със страст. Постоянно ги препоръчвам на познати, които имат нужда от предлаганите услуги.

    Коментиран от #9

  • 9 Евгени

    5 4 Отговор

    До коментар #8 от "Лъчезара":

    Много е полезно това, че мога да ползвам 10% намаление в суперхостинг. Аз не знаех че сега са придобили icn. Определено ще си бъде голяма сила. Услугите им са много качествени и си заслужават.
  • 10 Маргарита

    5 4 Отговор
    Много се радвам, че такава добра и независима онлайн медия като вас е направила колаборация с най-добрите в хостинга, а именно суперхостинг. Аз от опит бих препоръчала на всички, което са прочели статията и са проявили интерес и същевременно имат нужда от хостинг или домейн да не се замислят, а да отиват директно в суперхостинг. Другаде в бг няма такова добро и професионално отношение към своите клиенти. Ще срещнете разбиране и ще ви помогнат да изберете това, което е точно за вас. Заслужава си човек да заплати за качествена услуга, защото шарлатани под път и над път. Освен това, услугата която предлагат е на много високо ниво и като допълнение е доброто отношение към всеки един бъдещ техен клиент. Успех на всички в онлайн средите!
  • 11 Димитър

    4 3 Отговор
    Браво! Много добре е обяснено всичко, хубаво е че се предлагат такива намаления. Във времена на криза се подпомагат и малките бизнеси, като онлайн магазините например. Промокодът с 10% би бил доста полезен на човек, който си има собствено онлайн магазинче. Така много добре ще се стимулират хората, да пробват услугите. Поздравления и за суперхостинг, които са направили кампанията с намалението. Хубаво е че може да се възползва всеки, който има нужда от услугите им. Ще ви препоръчам на мои приятели, които тепърва развиват своя онлайн бизнес и ще имат нужда от услуги като вашите. Четох също, че наскоро са купили и icn, което е много добре. Още повече потребители ще могат да се докоснат до професионализма, който предлагат суперхостинг.
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Преслава

    3 3 Отговор
    До миналата година кода беше Promo2021, а тази година нов Promo2022. Няма ли да пуснете друг който става и за VPN и има по-голяма отстъпка
  • 14 Слави

    6 0 Отговор
    С тея цени не мИрси - има годади, крейзи домейн, аспнет и последния да затвори вратата. Тук плащаш едни пари и след, като изтече ти казват за подновяване 500лв примерно. А сега ко праиш ко, задържат добре разработения ти сайт или им плащаш рекет. Ай чал

    Коментиран от #18

  • 15 мдаа

    3 1 Отговор
    Много добра компания от към качество и клиентско обслужване, обаче с тези цени напоследък ме отказаха от 3/4 от уеб проектите ми. Със сигурност са спечелили по-малко отколкото биха, ако цените им бяха по-нормални, особено за домейните. Айде за хостинга имат поддръжка и други разходи, ама за домейните...
  • 16 Наркос

    5 0 Отговор
    Не могат да се конкурират с абсолютно никой. На OVH за 1-2 долара месечно можеш да инсталираш дори гейм сървър. Някой пълен ламер ако вържат иначе направо да се гръмнат
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 мани беги

    3 0 Отговор

    До коментар #14 от "Слави":

    ми аз кът уеб и десктоп кодер та разбрах, ма как да го обясним на баламите тук и из нета, че ... :) ама ай да не ги плюя тез, че все пак ги ползвам и тях все още :) а бе стават - в сравнение с другите бг подобни ... наскоро се махнах от едни други - джъмп бг ... ползвам си неймчиип и други, че и разни безплатни ... в бг е скъп хостинга и домейните, тфа е!

    Коментиран от #19

  • 19 Наркос

    1 0 Отговор

    До коментар #18 от "мани беги":

    Vultr също са добре, не са най-евтините, но сървърите са много бързи дори да хостнеш на американските им сървъри пак са бързи от тук и даже не помня downtime да е имало до сега. Сериозен бизнес обаче се прави на собствена машина, няма хост, който да не те кантари като минеш 10 000 и нагоре дневни посещения, а при повечко едновременни сесии можеш да стигнеш до 500-700 долара barebone
  • 20 Мушмула

    0 0 Отговор
    Много е хубаво, цени кеф, като за магарета