Last news in Fakti

5 Февруари, 2021 18:40 5 372 12

$6 000 долара за часовник Porsche

  • porsche-
  • tag heuer-
  • carrera

TAG Heuer Carrera Porsche Chronograph e съвместна разработка на двата бранда

$6 000 долара за часовник Porsche  - 1

Ако искате да покажете че сте фен на Porsche, но класическите аксесоари като шапка и тениска не са достатъчно показни за вас, то от TAG Heuer имат точното решение в лицето на новия си часовник. Той е съвместна разработка с Porsche и честно да си признаем ни харесва доста.

Класическият часовник използва автоматичен механизъм на швейцарската марка, който осигурява до 80-часа автономна работа. Това означава че може да не носите часовника няколко дни. Часовникът е с големина на корпуса от 44 милиметра, а текстурата под стрелките наподобява тази на асфалт.

Освен големият циферблат, часовника има и три по-малки съответно на 3, 6 и 9-часа, като този на 6 часа показва и датата в долната си част. Арабските цифри върху циферблата са със същият шрифт използван при километражите на Porsche.

"  /> 000 долара за часовник Porsche

Още по-интересно става когато свалите часовника и го погледнете в задната му част. Тя е прозрачна, което разкрива гледка към автоматичния механизъм, а секцията в средата символизира трилъчевия волан на Porsche. Всичко това разбира се идва и на съответната цена, за часовник с кожена каишка тя е 5 850 долара, а за такъв със стоманена - цената нараства до 6 050 долара.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 10 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сарая

    4 3 Отговор
    1 милярд от печалбата на Порше е от коли и дрънкулки
    3.5 от спекулации на борсата

    Коментиран от #10

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 един от стадото

    14 7 Отговор
    ТАГ не правят свои механизми, ползват ония на швейцарските евреи. Ма нали е ТАГ и що да не му лепнат едно Порше до него и ето ти 6хл длр. Всички са такива ВЕЧЕ от долината на Юра, японците и китайците им разказаха играта.Какво стана със ''суиз меид''- на 50процента да е такъв, вече е такъв. Няма я вече дори старата Омега. Еталон беше, работи като Омега, имаше един лаф..

    Коментиран от #9

  • 4 Алфа Чакал

    5 2 Отговор
    Сенкант виж какво правят тези ,а Дачия защо спят. Ще ти отива един часовник Дачия.
  • 5 таг маг

    2 8 Отговор
    Баце за тая пара взимаш ролекс бе. Какви са тия тагове магове. За това над 1000 не се дава.
  • 6 7296

    12 1 Отговор
    Ако и тези 6 хиляди довара са ви малко ,ножете да си купите и часовник на Porsche deisgn чийто цени започват от над 10 хиляди евро нагоре.

    Коментиран от #7

  • 7 Луд

    6 1 Отговор

    До коментар #6 от "7296":

    Може да го взема през TBI ,за 120 месеца

    Коментиран от #8

  • 8 2285

    2 0 Отговор

    До коментар #7 от "Луд":

    Разбира се .Те се раздават като топъл хляб.
  • 9 Пурко

    7 1 Отговор

    До коментар #3 от "един от стадото":

    В голяма грешка си! ТАГ са една от малкото останали фирми който изработват 99% от механизмите си в собствената си фабрика и всичко по сглобяването е ръчен труд! Като горд собственик на няколко такива механизма ти гарантирам че са тяхна разработка и сглобка! Не разбирам от къде си ги извадил тези данни!?!

    Коментиран от #11

  • 10 В час съм

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "Сарая":

    Да го гледа , който иска ,аз не давам пари за дрънкулки!
  • 11 един от стадото

    1 0 Отговор

    До коментар #9 от "Пурко":

    калибрите на ТАГ са на базата на ЕТА 2824-2 или на Sellita SW200. Дори ползват калибри на Сейко в по- евтини модели. Да, швейцарски и японски са, мн.добри, но да кажеш че са техни..
  • 12 Fate

    2 0 Отговор
    Един час ще го взема за десетина минути .Все пак е Порше