22 Февруари, 2021 16:10 4 865 8

Bugatti Chiron, направено от... скрап (ВИДЕО)

  • bugatti chiron-
  • реплика-
  • mercedes-
  • amg-
  • ferrari

Произведението е дело на тайландци

Bugatti Chiron, направено от... скрап (ВИДЕО) - 1
Снимки: YouTube

Bugatti Chiron e един от най-популярните и също така един от най-скъпите автомобили. Милиони са хората които го харесват, но едва няколко хиляди са тези които имат възможността да го притежават. Напълно разбираемо, след като трябва да се разделиш над милион, за да притежаваш един от моделите на марката.

Група тайландци са намерили начин да притежавате собствен Chiron срещу около 30 хиляди долара. Както може да стане ясно и от името, Scrap Metal Art Thailand се занимава с направата на различни произведения от скрап. С помощта на електрожен, добро въображение и килограми неизползваем метал, няколко души успяват да направят различни ръчно изработени модели. Разбира се, те не се движат и могат да послужат за интересна изложба, но пък биха изглеждали добре и в гаража до истинския ви Chiron.

Във видео на CB Media могат да се видят няколко модела на известни и доста скъпи автомобили. Най-интересните са две Bugatti-та, доближаващи се доста до оригиналните коли. Те разполагат с интериор, двигател, а единият от моделите, дори предлага отварящи се врати. Двата Chiron-а са направени по поръчка и съвсем скоро ще бъдат изпратени към новия си дом в Швеция. Освен тях, можем да видим още Mercedes-Benz 300SL, Mercedes-Benz AMG GT, Ferrari 250 GTO и още много други „скрап произведения на изкуството“.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 8 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Maksi

    7 2 Отговор
    Как така няколко хиляди имат възможност да притежават нещо, което е с предопределен тираж от 500 бройки?

    Коментиран от #2

  • 2 Бай Пешо

    12 0 Отговор

    До коментар #1 от "Maksi":

    На смени :))
  • 3 Волвар

    3 3 Отговор
    А аз смятах да продавам старото Волво за 4000 лева, макар че върви, и да купувам поредно за 12 000.
    За 30000 долара тази купчина тенекия може да я купи някой видиотен.

    Коментиран от #5

  • 4 S Class

    6 0 Отговор
    приликата с модел ес на Тесла е поразителна
  • 5 Мето

    5 1 Отговор

    До коментар #3 от "Волвар":

    Преди 3 години имах ХС90 с двигател YAMAHA което вървеше доста прилично и като за V8 двигател не харчеше много.Направих голяма грешка като го продадох за да купя TOUAREG 3.0TDI от 2012-та по който до момента съм похарчил над 8000лева за ремонти по въздушното окачване и смяна на ангренажния комплект а скоро и кормилната рейка ще сдаде багажа.Мисля в близко бъдеще да продам(макари с огромна загуба)този GOLF XXL и отново да си купя ХС90.

    Коментиран от #8

  • 6 Хи Хи

    1 0 Отговор
    Маниак на Лего на хапове 100 % :))))
  • 7 Естет

    0 0 Отговор
    Има едно нещо в предниците на колите, което всички виждат, но малко забелязват. И в случая е пунтирана предница на ... жена. Като са отишли малко по-далеч от Алфа Ромео :)
  • 8 БатП

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "Мето":

    Голяма грешка, тоя голям Гоуф какво да стане от него? XC90 T6 са огън, ако можеш, нападай.