5 Март, 2021 10:30 5 296 3

AMG GT Black Series получи джанти за 20 хиляди долара

  • mercedes-
  • тунинг-
  • джанти-
  • amg-
  • black series

Джантите са с централна "заключваща" гайка и са по-леки

AMG GT Black Series получи джанти за 20 хиляди долара - 1
Снимки: Wheelsandmore

Mercedes AMG GT Black Series е кола разработена за писта и също както състезателните автомобили получава джанти, подходящи за извитите трасета. Теглото на джантите е от изключително важно значение при спортните автомобили и от Wheelsandmore знаят това много добре.

Тунинг пакет с насоченост именно към тях бе пуснат на пазара за „скромната“ цена от 20 хиляди долара. За тези пари получавате 20-цолови джанти с ширина от 9J отпред и 12J отзад. Както споменахме, теглото е изключително важно и именно към това се стремят и от компанията. Въпреки големите си размери, масата на предната джанта е 9 кг, а тази на задната достига 12 кг.

Както и при състезателните коли, така и тук получавате централна заключваща гайка, а комплектът включва фланец за монтаж, централна гайка изработена от алуминево-магнезиева сплав, както и капачка с логото на компанията. Гумите с които е "обут" Mercedes-а са Michelin S-Cup 2 и са с размер от 285/30 отпред и 335/30 отзад. Получавате възможност за индивидуализиране на спирачните апарати с няколко различни цвята. За сега от компанията предвиждат производството на едва 25 комплекта джанти, а всеки от тях е с цена от 20 хиляди долара.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 qwerty

    4 0 Отговор
    имам едни Hofele Largo RS 20 с гуми Hankook 275/45/20 ама пустите джанти тежат с гумите само 34 килца 😂😂😂😂, колата се товари яко. оригиналния размер джанти с гумите пада на 26 кг. представям си ако можех да си позволя такива джанти ква икономия на гориво щях да направя
  • 2 Странна работа

    0 2 Отговор
    Оня ден гледах едно същото такова купенце да кара като охлюв с 20 км/ч по нашата павирана улица! Голям смех! Голям срам!
  • 3 защото

    0 0 Отговор
    не са виждали пернишките голфове с какви джанти са и правят такива подобия ХАХАХА :)