Last news in Fakti

6 Март, 2021 11:30 2 081 2

GM патентова нова система за масаж на ходилата

  • gm-
  • масаж-
  • cadilac-
  • audi-
  • a8

Системата е вградена в пода на пасажерската седалка

GM патентова нова система за масаж на ходилата - 1
Снимка: Carscoops

Много от автомобилите от висок клас, а и не само, предлагат функция за масаж на шофьора, пасажера до него и дори на пътниците в задната част. Това не е нещо ново и може да се види дори и в по-стари автомобили, но от General Motors са решили да ни изненадат с нова функция която най-вероятно ще се появи през следващата година.

Компанията е патентовала система за масаж на ходилата, вградена в пода на мястото до шофьора. Както може да се види и на снимката, публикувана от Carscoops, специални въздушни възглавници ще променят налягането си, като така ще симулират масажната функция. От Audi вече предлагат подобна екстра, но тя е налична само на задната дясна седалка и предлага масаж на ходилата, който е интегриран в задната част на предната седалка.

Очаква се първият модел, който ще се сдобие с новата функция на GM да бъде изцяло електрическият Cadilac Celestiq. Ако твърденията са верни, то ще видим екстрата най-рано през 2022 година и то само за американския пазар.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 А нещо

    6 1 Отговор
    За масаж на други по интимни части на тялото няма ли?
  • 2 Аз пък

    2 0 Отговор
    най много обичам масаж с "хепи енд" но поради липсата на модели които го предлагат ще трябва да олеквам със 100-тачка всеки път когато не откривам бутон с такава функция.