Last news in Fakti

30 Март, 2021 17:22 6 606 9

Стана ясно кога Apple ще представи iOS 15

  • apple-
  • ios 15-
  • iphone

Операционната система ще е достъпна за разработчици през юни месец

Стана ясно кога Apple ще представи iOS 15 - 1
Снимка: Shutterstock

Новата версия на операционната система на Apple ще бъде достъпна за разработчици още в началото на юни месец. Тя ще бъде представена на ежегодно събитие организирано от Apple на 7 юни, а финалната ѝ разработка ще бъде налична за всички с пускането на пазара на новия Iphone през месец септември.

Очакваните промени в iOS 15 включват няколко основни функции. Представените през изминалата година „уиджети“ ще бъдат обновени, а тяхната функционалност ще бъде разширена. Друга важна промяна е представянето на функцията “Always on display”, която ще е подобна на тази при „ябълковия“ часовник, намалявайки честотата на опресняване до 1Hz.

Напълно е възможно да видим и преобразен екран за отключване, както и променено меню за настройки с различна подредба и обновен дизайн. Устройствата, които ще поддържат новата операционна система са всички модели след Iphone 7, включително и Iphone SE, както и седмото поколение на Ipod Touch.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Факт

    7 37 Отговор
    IOS = един бъгав , орязан , елементарен софтуерен продукт разработен за кифли с IQ ~50.

    Коментиран от #3, #5

  • 2 Гост 1001

    7 30 Отговор
    Мале като излезе Android 12 инженерите на ябълката ще си скъсат дипломите.
  • 3 Артефакт

    32 6 Отговор

    До коментар #1 от "Факт":

    Мхм, за това iOS лети на 3-4 ГБ рам, а на бъгавия андроид сте вече на 12-16 ГБ!
  • 4 Apple fan

    9 5 Отговор
    Абе андроид фенчета. Моля ви да не коментирате за iOS защото първо е пъти по добро от вашите китайски телефони, второ вие не може да си го позволите и трето затова iOS е поддържан 5/6 години а не като ваште боклукоиди по една година и да го хвърляте в боклука

    Коментиран от #6, #7

  • 5 Apple fan

    7 4 Отговор

    До коментар #1 от "Факт":

    Такива като теб злобари живеят в панелки, карат голфари и люпят семки пред блока и разправят колко по бърз и по здрав им е китайския телефон поддържан от боклукоид взет трета ръка...
  • 6 Chily

    6 2 Отговор

    До коментар #4 от "Apple fan":

    И как прецени че си хвърляме телефоните след 1 година? Имах Хуауей за 3 години, сега имам Xiaomi, което прави 2 години и съм си доволен, батерията ми е екстра, върви си добре, а цената е в пъти по-малка от на ябълките. Ако ти се дават 2000 лева за телефон си е твой проблем
  • 7 абе да ти кажа

    3 2 Отговор

    До коментар #4 от "Apple fan":

    жената все още си кара с нейното
    Samsung Galaxy S7 и не иска друг телефон. Купих и го нов за рождения ден, когато излезе модела. Сметни колко години са това, ако можеш! Искам да и взема нов и този да го продадем, но тя си го харесва. Носи го в калъвче, като портмоне, което се отваря. Телефона е, като от магазина без забележки. До този момент абсолютно никакви проблеми не е имало с телефона, дори е с оригиналната батерия. Та каква глупост искаше да кажеш с това за смяната всяка година?

    Коментиран от #8

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Spy

    1 0 Отговор
    Android никога