Last news in Fakti

9 Април, 2021 10:13 3 231 13

Рапърът Уилям Адамс представи защитна маска за $300

  • защитна маска-
  • xupermask-
  • уилям адамс

Производството на маските Xupermask ще става в компанията Honeywall

Рапърът Уилям Адамс представи защитна маска за $300 - 1

Реалностите на съвременния свят, който е втора година в карантина, заради пандемията от коронавирус, породиха много оригинални решения за защитни маски - незаменим атрибут на съвременния човек. Днес на пазара навлиза високотехнологична футуристична маска, създадена със съвместните усилия на 46-годишния фронтмен на Black Eyed Peas Уилям Адамс и дизайнера на космически костюми на SpaceX Хосе Фернандес.

Рапърът Уилям Адамс представи защитна маска за 0

Производството на маските ще става в компанията Honeywall. Новата маска вече е на пазарите в САЩ, Канада и Европа на цена от 299 долара. Футуристичната Xupermask ще се предлага в бяло и черно. В допълнение към необичайния дизайн, маската е пълна с усъвършенствани технологии, необходими за изпълнение на основната ѝ функция - за защита срещу вируса COVID-19.

Рапърът Уилям Адамс представи защитна маска за 0

На първо място, това е патентованата сменяема система за филтриране HEPA на Honeywall, използваща два вентилатора, работещи на три скорости. Вграденият микрофон и активни слушалки с шумопотискане, захранвани от безжична технология Bluetooth 5.0, ще помогнат за осигуряване на комфорт при комуникация със защитната маска Xupermask.

Рапърът Уилям Адамс представи защитна маска за 0

Собствената батерия ще позволи на комуникационната система да работи 7 часа в автономен режим. Зареждането се извършва през USB-C порта. В допълнение към кабела за зареждане, в комплекта ще бъде предоставена допълнителен филтър. Друга характеристика на Xupermask, подобно на бъдещата ще бъде LED осветлението, което изпълнява само естетически функции, но в същото време помага на хората да се ориентират в тъмното.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 11 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Asdfg

    31 1 Отговор
    🤣 Бах ти простотията!

    Коментиран от #3

  • 2 Рошко

    15 1 Отговор
    Да си създаде и представи една такава и за отзад половин метър надолу, филтрите са много важни
  • 3 сила

    18 1 Отговор

    До коментар #1 от "Asdfg":

    ЧЕРЕН С ЧЕРНА МАСКА...хитро
  • 4 Хихихи..

    14 0 Отговор
    Само челцето му се бялка на тоя ка.пут..
  • 5 пипо

    15 1 Отговор
    долу маските, върнете си свободата и достойнството на хора.
  • 6 НПОтоДреме

    12 0 Отговор
    Тия още не са се усетили, но рекламирашия трябваше да е бял. Щото според либералният фашизъм, това е расизъм- за да е визуално допустимо, закриват на черния лицето
  • 7 Jack Bauer

    12 0 Отговор
    Годината е 2026 ... Случайно обличам старото си яке което не съм носил от няколко години. От джоба ми изпада маска. Спомням си 2020, боже каква година беше ... усмивка озарява лицето ми. Но бързо се връщам към действителността, слагам противогаза, взимам брадвата и отивам навън да разчиствам зомбита...
  • 8 Малееее

    3 0 Отговор
    Рапърът е тежко болен.
  • 9 бай бай бааай

    9 0 Отговор
    незаменим атрибут на съвременния човек... и спрях да чета
  • 10 ДА ИЗМЕТЕМ ГЕРБ

    3 0 Отговор
    Ами той и за 3000 може да представи маска,
    стига да има GLупаци, които да я купят...
  • 11 😁😁😁😁

    5 0 Отговор
    Ако и туриш един смарагд цената и ще скочи на 30 000$...😁..маска със смарагд..😁...но пък възможността да ти избият зъбите заради нея скача с 1000%😁
  • 12 What

    0 0 Отговор
    Ми като я затриеш кой ше ти я върне а. Я с евтината че като я затрия нема да се тревожа
  • 13 Дедо

    1 0 Отговор
    на тоя не му виждам шнорхела, като дойде приливната вълна, може да умре от удавяне ...